Thursday, July 25, 2013

:: Journey - Collecting Hello Kitty Charm Part 2 ::

So far? I got 3 charms eh 4 but satu tak nak count sebab tersama lak...so ada sesapa nak trade in with me this 'computer kitty 2001 number 18' please contact me!




i have extra of this computer charm..anybody interested to trade in with me?


and oh ya! I got another 'bottle' charm....arghhhhhhhh tarak ong la tangan itu budak kasik kat gua! so..anyone up for charm exchage..please contact me








Actually ada bagusnya 7-11 buat this hello kitty charms 'hunt'. Selain dari kita dapat tau kat mana ada 7-11 yang kita tak prenah pegi. Selain menaikkan sales 7-11. Kita juga dapat tengok lain 7-11 lain enviroment dan jugak lain service yang kita dapat. Kalau nak kata banyak betul nak buat review/complaint/compliment kat semua 7-11 yang ai dah run so far!



The worst enviroment so far? Tu haaaaaaaaaaa 7-11 kat jalan sentul yang berdekatan dengan sekolah kebangsaan sentul tu..mak aiiiiiiiiii dah la busuk..lantai kotor..rak/barang berhabuk, peti ais tak de 'power'/tak sejuk and terus la jadik busuk sokmo! Customer service? boleh la nak tak nak je nak serve customer.

7-11 Sentul berhampiran temple Cina? Yang tu customer service superb, kedai cantik dan bersih.

7-11 Dato Senu? Hurmmm..moderate je la..kedai suram. Macam tak de lampu!

7-11 Bangsar? Haaaaaaaaaaaaaaaa yang ni..apsal la p letak bukan orang malaysia kat kaunter. Dah la bukan orang malaysia, tak faham sangat bahasa melayu..cakap omputih pun dia kurang faham. Hadeyh....ok i tak suke!

7-11 Pantai Bharu? Haaaaaaaaa..ni best, budak kat kaunter bagus dan sangat membantu tapi lot kedai kecik sangat.

7-11 Sentul Raya? Okla not bad tapi barang macam tak berapa nak ada padahal kedai besar.

7-11 Ong Tai Kim Gombak - Kedai cantik menarik bersih dan kemas tapi customer service macam robot.

7-11 Jalan Idris, Taiping - Customer service macam blur2 ayam. Macam tak tau hal promosi hello kitty charm. ERK! Kedai? Ok bersih

7-11 Taiping Sentral - bersih kemas wangi...tapi...customer service pun blur jugak. Apsal tah!

7-11 TTDI (dekat ngan Mohsin) - Kedai agak suram, berbau tak berapa nak enak. Customer service? OK la...

7-11 Greenwood dari dulu pai skang memang suram lantai tak berapa nak cantik barang pun nak tak nak tapi kedai besar customer service macam MALAS. Mesin slurpee asyik rosak.

7-11 Wangsa Maju (shell) - besar, tapi rak macam berabuk sangat. Customer service so-so ai dah lama jadik customer kat situ tapi cashier dia terlampau pendiam. Overall - ok!

7-11 KL sentral - ada kejadian vandalisme ke apa kat dalam 7-11 ni? semua holder peti ais tak de/patah! gile ke apa? customer service tak mesra alam...macam tak ikhlas buat kije!

tu je kot buat sementara waktu nih..sekian. Trimas


 masih gigih mengumpul...teruskan perjuangan! 

Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

5 comments:

aing najwa said...

hi, blogwalking.. tgh kumpul jugak nii.. huuu

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak... lawanya, rajin mengumpul yaa. saya rajin kumpul fridge magnet jee. suka tengok kawan2 kumpul barang2 comel ni.. kalau ada barang hello kitty, kita bagi awak yeee :)

Hunny Kitty said...

hi aing - sila sila

sheila - waalaikumslam...FM pun rajin kumpul jugak but hk kitty is no 1

nik ros said...

peminat hello kitty yea. comel jea.

saltvinegar said...

Nice! I pun tengah kumpul ni.. Clothes hanger je so far.. So far nasib baik jumpa cashier yg baik baik .. Bagi I pilih sendiri

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...