Wednesday, July 10, 2013

:: Journey - Collecting Hello Kitty Charms by 7-Eleven ::






1st day of my sticker day




manage to get this at one of the selected 7-11 aiming for more..akan ku runner sebanyak 7e yg boleh!
 7-11 Bandar Baru Sentul - No More
7-11 Greenwood - No More
7-11 Bangsar - No More
Weekend tu hari nak p 7-11 kat taiping but my hubby sengaja tak nak berenti...waaaaaaaaaaaaaaaaaa~




fuh!! fuh!!



my 1st charm..the rest? wait for meeeeee~
nak collect banyak lagi if dapat yg sama i akan open for trade in suka sama suka...


hehehehehe....nak buat request gatai leh tak?

Dear Mashi,
If u reading this...tak leh ke i beli terus semua macam gambar di atas tu?
Lalalalalala



Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

5 comments:

Mek Onie said...

kawan onie 25 card full sticker,gila ahhhh :D

thestrangestar said...

alaa.. kita pun kene kumpul gak :(

thestrangestar said...

kita pun kene collect gak, takleh nak beli :(

-Mashi

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. nice gila. kalau nak collect mungkin lambat sikit. hehehe beli terus habis cerita. hehehhee ;p

Hunny Kitty said...

onie - hebatnya kawan onie tu! ke onie cakap pasal HZ?

sheila - syaratnya kena kumpul..tak leh beli semua terus.. :D

mashi - waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...