Friday, June 21, 2013

:: Makan Review - Sri Ayutthaya ::



Sri Ayutthaya - 5star!

Makan memang sedap...must try pulut mangga...siakap stim limau...i dunno what it called tapi kangkung goreng tepung macam tu la sangat sedap...asparagus ngan ayam and tofu sizzzling memang da bomb!!!!

Layanan - superb..kena la dengan bayaran yang kita bayar. Sesuai je kalau nak berdating or nak bawak family makan.

Well...nothing much to say as this is highly recomended restaurant in KL kalau uolls nak makan thai food with a thai royal service!






ok..waiter handsome tapi tak pandai cakap melayu







5 comments:

FARYN said...

aku pergi ayutthaya damansara heights..service lombap

D Yatie said...

Ermmmm. Kalau part mkn nih mmg jiwa ku meronta2. Hahaha.

ALoNa CintamaniszLite said...

aikkk...kat ner ni??
siam ke?

Hunny Kitty said...

vin - jgn p sana dah...tak pon sila komplen!

yatie - heheh sila pegi..sodap!

kak alona - haah siam jadian!

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. hahaa sheila pelik awat gambar macam melebar semacam jeee? huhuhuh ;p

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...