Tuesday, May 28, 2013

:: Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist #2 ::







Nabeel Fikree sedang mencari bloglist untuk bulan Jun dan Julai iaitu pencarian bermula dari 26 Mei 2013 dan berakhir pada jam 11:59 malam 30 Mei 2013 nanti. 20 orang yang bertuah akan dimasukkan ke dalam bloglist Nabeel Fikree bermula 1 Jun nanti.


Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog NabeelStories.com.
  2. Buat satu entri bertajuk Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist #2
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link entry pada ENTRY INI sahaja

Harap segmen ni mendapat sambutan.

Jumlah peserta yang akan di pilih untuk masuk ke dalam bloglist bergantung kepada penyertaan anda.





.



9 comments:

mentari alam lembayung alam said...

datang berkunjung..comey sangat pn.kitty.. mintak 1 boleh.. ;)

mentari alam lembayung alam said...

datang berkunjung..comey sangat pn.kitty.. mintak 1 boleh.. ;)

Hunny Kitty said...

heheh mintak? isk isk isk kurangla koleksi saya.... :P

Nao Mei said...

cik akak sini..memantau..hahaha

Kaspersky Murah said...

wah comella kete warna pink. kite blogwalking ke sini lepas kak hunny g blog kita..alamak, nak balik tp tertinggal bas pula..kak hunny tolong le hantar kan pakai kete pinky tu..hehe

Hari-Hari Terakhir Promosi Kaspersky Murah 2013

Aya Aris said...

join dari segmen yang sama...follow sini..

wah...memang minat hello kitty ya..^^
hello kitty comel...HEHE..

Nana Liena said...

kita singgah dari segmen sama juga..hehe

done follow juga..

http://nanaownlife.blogspot.com/2013/05/segmen-nabeel-fikree-mencari-bloglist-2.html

Che Siti Maryam said...

selamat bersegmen :)..
yam dah follow blog comel ni..

anis Sk said...

singgah dan follow blog omeyy hello kitty akak :D hihi

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...