Tuesday, May 14, 2013

:: Review - Today Publishing Mom & Baby Expo May 2013 ::

What : Mom & Baby Expo
When : 10 - 12 May 2013. 
Where : Midvalley ExhibitionCentre Hall 1, 2 & 3. 
Time : 10am - 10pm

ai pegi 2 kali ok! hahahahahaha



Antara yang menarik adalah pembelian diapers secara pukal!


Harga petpet tak la begitu menerujukan sebab kalau nak ikut if time JJ or Giant tengah sale satu bag leh jatuh RM31.00 size besar.
Harga Huggies Murah tapi disebabkan stock huggies mimi ada lagi ai pun membeli Whoopee untuk kegunaan kat rumah pengasuh nanti...

Selain dari harga runtuh diaper, Auntumz jugak menawarkan harga runtuh untuk produck derang especially Nursing Bra, serendah RM20! Yang RM 20 tu yang style sports bra tu ye.yang lain semua dari RM22-28 gitu. Di situ ai telah menghabiskan beberapa ratus ringgit heh!








Dengan jayanya juga ai telah menghabiskan funding di NUK, Fiffy dan Pigeon!
Pureen?! Tak payah la....beratur je dah beratus2 orang...gila berlengkor2 quenya oi!! tak sanggup mak cikkkkk..HAI!




BabyLove jugak tak kurang hebat ngan harga tawaran derang.




Stroller World pun sama.
Kalau korang pandai cari dan lihat dan sanggup stay lama2 korang memang leh cari romper yang sangat murah..semurah RM10!




Carter's set pun paling murah yang i jumpa RM35 (tapi kawan ai cakap kat kuantan dia beli RM25 je set yang sama)





p palang s : sila la berjimat cermat dan belilah dengan bijak



borongan hari ke-2



So leh diringkaskan cerita kali ni punya MBE boleh tahan jugak la hebatnya...tu je la kot...so see u in the next expo kat PWTC!
daaaaa




Mother, Baby & Kids Expo
Date: 31 May 2013 - 02 June 2013
Venue : Tun Razak Hall 2
Organiser : EG Group (M) Sdn Bhd

4 comments:

cik imperfect said...

expo kat pwtc tu bile ?

cik imperfect said...

expo kat pwtc tu bile ?

Amanina Mads said...

wah macam2 barang baby ada

PuanSyimaSyaz said...

uu boleh lempang 2x,3x pipi u sbb i tak pegi...hahahha

lately mcm malas gileee nak kuar rumah.i kembali batak memasak. penbawaan budak barang kali...

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...