Thursday, April 25, 2013

:: Banjir Kilat Di Bangsar dan kawasan sekitar ::




Ini cerita petang semalam, 24.03.2013
Bangsar dan kawasan sekitar termasuk beberapa tempat kat KL dilanda bajir kilat yang menyebabkan massive jammed~!



UM (Universiti Malaya) dari opisku di tenggelami air....habis kereta-kereta kat parking sana tu!



air naik dengan cepat..sejurus lepas gambar ni di ambik..ada beberapa pokok kat tepi tu patah n hayut


a closer look


masa ni air dah naik ke tebing


me+DADdy mengharungi banjir kat jalan pantai bharu


....dan akhirnya 3 hari berturut2 lambat amik mimi kat umah We Alang..kesian mimi~
haih la KL asal hujan banjir..asal hujan banjir
T_T
Whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy?

[[trimas 9gag]]



5 comments:

Mimi Azirah said...

salam

balas kunjungan semula...

teruk jugak erk banjir nih

Dee said...

salam sis...tapi semalam kat bangsar mmg lebat betul hujannya..kesian orang2 yg keretanya tenggelam tu kan..

::EIDA:: said...

mak aiii.. banjir......... ;p ida time hujan lebat ni duk melangokk je kat office.. hukhukhuk

El-Janna said...

kesian kat org ada kereta tuhh

onie said...

ishhh,takutnya kakkkkkkkkkkkkkk :(

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...