Saturday, April 6, 2013

:: 5th Maternity & Children Expo - Mid Valley ::

Punyala ramai manusia..!!
Ingatkan nak la make a quick grab mamy poko..sekali makkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ai...!!!
Dari kaunter sampai la dekat ngan pintu gerbang panjang beratur...!
Dah tu pulak siap ada promoter amik 'order' nak diapers size apa & kuantiti...
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... kaya tokei mamy poko..!

ini harga mamy poko :




'majlis' ibu bapa anak-anak ini akan berlangsung dari Jumaat (5/4/2013) sampai Ahad (7/4/2013)







sedapppppppppppppp (tak de kena mengena pun ngan kisah di atas)




4 comments:

Siti Munira said...

memang best giler bila ada baby expo tapi tue la...ramai betul manusia kan?tahun lepas saya dah pergi...tahun nie malas pulak nak pergi sebab tak larat nak bawak anak-anak.Hehe...

Ila@Bella@Nabila said...

Samala. Saya pon beratur panjang kat booth mamy poko

eimuizduaf said...

Serious lapar tengok makanan tuh -,- . Hehehee

El-Janna said...

baby expo ramai je.. serbu

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...