Friday, December 9, 2011

:: Brown Paper Murah ::

Di satu tengahari yang hening...tetibe dapat call dari my BFF...
tanya pasal preparation kawen n all..berapa kos bla bla bla bla bla...


wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! she's ready untuk buat preparation in january 2012!!!

welcome to the club my B2B bff!!! 
dan dia bertanya tentang door gift...cenggane nak budget?
ai cadangkan kat dia brown paper bag...menurut sumber..... RM3.20/100pcs kat alamat di bawah nih.....murah kan!?


tak sabar rasanya nak berDIY bersama ngan dia! wehuuuuuuuuuuuuuuuuuu~



Bake With Yen (KLSdn Bhd

No. 30 & 32, Persiaran Puteri Satu Bandar Puteri
47100 Puchong, Selangor (Opposite GIANT Hypermarket, Bandar Puteri)
Phone: 03-8060 1828


No. 6, Jln Ss24/13, Taman Megah
47301 Petaling Jaya, Selangor
Phone: 03-7804 9361 


33, Lorong Haji Taib Satu, Kuala Lumpur
50350 WP Kuala Lumpur
Phone: 03-2692 7623

Pasar Besar Ttdi TS 123 Jalan Wan Kadir
60000 Kuala LumpurPhone: 03-7727 6073 


from this:

to this :








Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

6 comments:

Madly Mad said...

info yang menarik, mmg tgh mencari pun.
salam b2b, ni b2b Pahang.
ive already linked u.
salam perkenalan dari kejauhan.
hehehe.

Truly,
Syakilla

Syima Syaz said...

wuwuwuw suppose i buat mcm ni kan....=(

wak gelas said...

wak pon sukak nonton org kawen jugakkk.., eeeeE wak dh dateng niii nk komen komennnn,,...,,

Hunny Kitty said...

syakila - trimas

syim - nnt buat untuk event lain

wak - trimas wak

Ummi Balqis Ismail said...

hai..salam perkenalan...saya punye goodies bag pon pakai brown paper bag jugak...boleh tgk kat link ni:

http://www.kalaudahjodoh.blogspot.com/2012/02/diy-goodies-bag.html

tapi saya beli rm9.90 100pcs...paperbag yang mcm dlm gambar tu ade tapak...kalau yang takde tapak mcm org jual goreng pisang punye tu mmg rm3.20 100pcs...juz sharing da info..=)

farah said...

salam. ada balance tak paper bag ni? kite nak beli dlm 20pc.

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...