Wednesday, September 28, 2011

:: Star Wars 501st Legion wedding themed ::

ok..mereka adalah MALAYSIAN! 
yeah.....!!!!
i love themed wedding!!!!


(gambar from malay mail)

my bff dok pikir dia kawen nanti nak buat STAR WARS themed...tapi dah ada orang buat rupanya!!!
baru nak berangan pakai macam alia secura ..
but still ai suh jugak dia proceed nanti...!!


well tak sabar nak tunggu more perkahwinan berTEMA agak lain dari lain kat Malaysia.
What's next?
Star Trek/Kamen Rider (Suria Baja Hitam)/TomatoMan/ Smurf.... perhaps?



Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

7 comments:

.:shura shushi:. said...

macam-macam kan skang :)

Hunny Kitty said...

macam macam la baru meriah!! hehehehehe...

UyaRayza said...

next is avatar plak hehehhe

KAMIHIDUP said...

ini peminat setia ni. :)

Hunny Kitty said...

uya : semua kene BIRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

KH : memang la~~

Renee Meow said...

beshnye..suka gak tgk themed-wedding camni.. macam theme hello kitty tu kannnn.. hehe ;)

Hunny Kitty said...

dato : budget tersangat lebeh mmg leh buat star wars theme even lebeh dari tuh...hahahhahaha

theme hello kitty? hehehehehe tu ciput je budget.kalao lebeh lagik syok la patik

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...