Tuesday, September 27, 2011

:: AutoShow KUD Putrajaya ::

Dah lama tak update blog ni pasal otoshow...asyik pasal kawen kawen je...hahhahahhaa....
today nak update skit pasal AUTOSHOW KUD - Sabtu lepas 24/9/2011
tapi ai ngan kureSya tak masuk..sebab kureSya nak berehat katanya!

so enjoy the pictures peps!!!






keta abang jai





ady dewa gino




encik milmo dengan kataknyer~


berkenan sungguh beta!!!





pergghhh!


ni la akibat lowered sangat...ermmm ke hidraulik kong!?




masa nak balik terjumpe kereta sebijik macam kureSya...minus the stickers n all la!




Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

7 comments:

KAMIHIDUP said...

kereta ganazzz takde main eh?

Syima Syaz said...

eeiiii nak kelisa!! nak kelisa!!
nak buat jadi nampak keta mini....=(

Hunny Kitty said...

KH - rasanya derang p UKM kot hari tu

Syim - sila beli...kalao bebetul nak kelisa ckp lew..nnt ai suh hubby ai tolong runnerkan...sbb puan sri linda pun dah suh my hubby carikkan satu

Renee Meow said...

oh i pun berkenan dgn yg yellow tu..! dear kalau kuresya u masuk confirm bleh menang.. hehe (jap autoshow ni ada contest ker?) ;p

Hunny Kitty said...

dato.....ai berkenan ngan audionyer saje..hehehehhee

autoshow ni memang contest la dato..hehehehhee....selalunyer kureSya masuk..tapi hari tu tak masuk lak sebab kureSya ngah construction!

fitria said...

mesti byk kene pkai duit klu nk main kete camni kan... berminat tp xdek duit hahaha

Hunny Kitty said...

fitria..kene la kumpul wit skit2 hehe

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...