Tuesday, September 20, 2011

:: Review : Official Photographer ~ KF (Karl Feizal) ::

one of my family members....
sangat down to earth orangnya
tak lokek idea dan suke idea2 baru dan tak pernah paksa sesapa untuk berpossing tanpa suke!!!!
ai sangat suke cara dia bekerja!!!!!!!!

kepada b2b or ex b2b yang nak carik photoG untuk preWed ke... wedding ke ...PostWed ke...gambar grad ke..gambar family outdoor ke...gambar cukur jambul ke blalblabla.....so far for me?!!! he is the best person to deal with!! maybe sebab ai dah selesa bekerja ngan dia kot.....

he is a junior PhotoG n kakak dia ni sentiasa doakan kejayaan dia n sentiasa nak buat marketing untuk dia termasuklah hari ini..sebab ai merasa amat bangga n teruja tengok gambar preWed terbaru dia...untuk si budak Rahem tu!!! (2nd photoG for CandidStar)


this is my personal fav!!!!!


cute!!!!



ohh pejal...akak mu bangga tau!!!!

in case of anything leh contact dia kat FB dia : Karl Feizal number tepon dia 019-3757147 kalo dia tanya tau dari mana? cakap kakak sedara hello kitty dia suh tepon ye....




semoga rumah rejeki ko dik!!! amin~

Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

10 comments:

UyaRayza said...

cntikk..suke gmbr no.2 jugk hehehe

Hunny Kitty said...

mmg cantik...~

~ NANA ~ said...

blh la calling2 kot2 nk buat post-wed..hehe

Hunny Kitty said...

boleh....tak de hal punyo

bahIRAh said...

pre wed die cover kat KL je ke?hihi

Hunny Kitty said...

ira - cube call n tanya dia...masa ai tu hari dia p je tepen nun

miszatie said...

cantik ske the 2nd picca.:D

salam b2b jom exchange link :)
http://miszatie.blogspot.com/2011/09/need-all-of-u-b2b.html

Hunny Kitty said...

ehhehehehe...ok

ni@ @in said...

cantik picca die..

Hunny Kitty said...

nia....kalao berkenan leh hired dia nnt

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...