Friday, October 5, 2018

:: Review - KFC Zinger Waffle Burger ::

Assalamualaikum & Hi,
Setelah beberapa hari dok tengok iklan kat tv je. Alhamdulillah hari ni sampai jugak ke KFC.

Nak tau ai order apa?
Of course...
KFC Zinger Waffle Burger!



Dalam kebanyakkan orang review cakap :
INDAH KHABAR DARI RUPA.

ai pulak ada pendapat lain.
KENAPA?
sebab menu ni Sedap dan SANGAT menyenyangkan!


Ada orang kata kecik la apa la.
Tapi ai rasa ia bergantung jugak pada kitchen outlet mana.

Rasanya?
Kena kat tekak ai sedap tak pedas sangat.
Waffle dia tebal, tak basah sangat dan sedap!
Maple syrup?
Macam nak tak nak letak tapi berasa jugak cuma tak "kuat" sangat. Ai suka kalau maple syrup tu lebih sikit lagi.
Chicken strip..ada cuma kecut sebab kering sangat.
Daging zinger...rasa macam ordinary zinger.


Overall, walaupun ada pihak yang tak puas hati, tapi ai ada pendapat lain
SEDAP!
Ai bagi 4/5 sebab chicken strip kecut and i want extra maple syrup.
Nak try makan kat KFC MAHSA nnt sebab kat sana kitchen depa the best dlm KL/SELANGOR.

S


watermark

3 comments:

  1. Lain orang lain citarasanya. Tak try pun lagi yang ni.

    ReplyDelete
  2. manis sangat takbest haha kalau pedas baru menarik hehee

    ReplyDelete

komen yang murni-murni sudah, selebihnya SPAM!

Top Post