Saturday, June 9, 2018

:: Syahoney muncul dalam Harian Metro & Metro TV ::


Assalamualaikum & Salam Ramadhan.
Ya Allah.....dah lama biarkan blog ni tak berupdate sebab busy yang amat kat opis nun.

Sampai masak apa pun bulan puasa ni tak nyempat nak share resepi segala. Tak pe la..nanti-nanti la ye.




Ni pun amik masa sikit sebab projek dan nak settle.
So, baru-baru ni (tak la berapa baru sangat pun.............) sapa ada terbaca HARIAN METRO atau tertengok METROTV?

Haa....kalau korang perasan la. Ada muka ai tertepek di situ. Terima kasih kepada pihak Metro/NST sebab sudi nak cover cerita ai yang tak seberapa nih.

Dan disebabkan itu jugaklah baru ai sedar yang sebenarnya ai ada banyak sangat barang Hello Kitty kegemaran ai tu. 

So meh ai share sikit apa yang ada dalam Harian Metro tu.
Selebihnya korang leh klik kat link yang ai share ye.




Keratan Harian Metro :




MetroTV : Gila Hello Kitty




YouTube : Berhabis kerana Hello Kitty


p lanag s : yang kelakarnya sampai hari ni tak habis kena kecam..ehh sangat! HAHAHAHA




watermark

No comments:

Top Post