Friday, September 30, 2016

:: Review Hipopo Baby Spa - Great Eastern Mall ::


Sebenarnya ini bukan kali pertama ai ke Hipopo Baby Spa. Ai pernah pergi Hipopo Baby Spa masa Mimi kecik2 dulu tapi malangnya masa tu Mimi sangat tak nak bekerjasama sebab dia FOBIA terhadap orang berUNIFORM seperti NURSE/DOKTOR.

Kali ni nak dijadikan cerita rezeki Bidadari bilamana kami menang dalam satu contest anjuran Hipopo Baby Spa.




Alang-alang menang terus buat booking untuk Mimi sekali.

Lepas claim hadiah, ai buat appoiment n booking dengan super freindly and warm therapist kat Hipopo Baby Spa Great Eastern Mall.

Tak masuk lagi Mimi dan super excited sebab nampak kolam! Hahahahahaha. Bidadari pun sama jugak sebab jenis suka air. Memang tak sabar-sabar la nak terjun pool.

Jom kita layan gambar......



Mimi yang tak sabar2 nak terjah Hipopo Baby Spa


Di sebabkan urutan yang best oleh therapist HBS, sampai hari ni kalau sebelum mandi & lepas mandi Mimi mintak mama dia urut cenggini. T_T


Budak buat-buat relax tapi tak de feeling pun bila kena urut



Antara manusia terawal terjun dalam pool



Yang dalamkabinet tu semua korang boleh beli kalau nak


Pool untuk baby under 6 month



Kawasan santai untuk tengok2 tv



Pakej yang ai booked adalah pakej urutan dan mandian. Seronok budak-budak ni kena urut apa taknya Mimi sampai hari ni leh ingat step by step urutan yang dia terima siap buat kat adik dia lagi.

Bila dah masuk kolam kemain lagi la..mula la Mimi "buat macam SPA sendiri" dengan menjerit, gelak kuat-kuat + simbah-simbah air. Adoila anak!!!!







Lepas mandi pun ada massage lagi..untung laaaaaa..lepas ni HBS kena buat pakej untuk mak2 skali ye,


Both therapist are super awesome! Mesra dan sangat ramah! Yang penting sabar n pandai layan budak2 ni










Dan akhirnya.....mereka pun.....................................




















TIDO!






Sekian...Hehehehehe


watermark

No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...