Friday, February 14, 2014

:: Drama Cucur Bawang Kopi O - TVi (Astro 180) ::




Judul : Drama Cucur Bawang Kopi O (adaptasi Novel)
TVi (Astro 180)
Isnin-Jumaat (1805-1900) bermula 14/02/2014

Novel yang menarik, kelakar romantik.
Pelakon agak erm..............mungkin sebab tu tak dapat PRIME TIME dan channel pun agak so-so
tapi production house yang produce drama ni bagus.

Drama ni takkan jadi semeletop drama-drama kat TV3 ... ataupun seBOOM drama kat RIA or PRIMA
tapi tak sure la leh beat Cikgu Kemsiah Kirby or Osman Baku

antara pelakon yang korang sangat kenal adalah ZAIN SAIDIN yang lain tu agak tak berapa nak kenal Raja Ilya tu selalu jugak tengok...lagi satu ada Man Raja Lawak dalam drama nih...
tapi tu la....
Kita tengok je la nanti....



GOOD LUCK!




Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

1 comment:

Gia said...

I'm watching it in 2016 at astro itv, OK frankly barisan pelakon tak ade lah meletop letop tapi drama no memang menarik, I guess after a few episodes, it kinda grows on you and you want to watch the next episode.

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...