Wednesday, January 30, 2013

:: Contest Winner - Samsung Journey To Sanrio Hello Kitty Town Contest ::

Alhamdulillah Macam Tak Percaya je...







scroll























scroll





















scroll
























scroll


























scroll






tak sangka!
Alhamdulillah.....
Trimas~


tapi ada cerita actually...memula sesampai je kat ospis tuh...
recep yang comel lotey tu pun suruh ai sain atas kertas (ewahhhhhhh..belom kuar TV dah mintak sain nih hahahahahha <ini semua poyo!!!>)
Lepas sain dia pun menghilangkan diri jap...n keluar ngan satu paper bag....

begini rupanya..


korang nak tau apa ada dalam???

[[Dear Onie,
Pinjam gambar ek]]






haaaaaaaaaaaaaaaaaa ni la kat dalam paper bag tuh!

bila ai sampai je lobi...awek comel tadik call balik suh naik sebab katanya salah bagi hadiah....
Last2 dia bagi nih haaaa~



orang kata rezeki jangan ditolak...musuh jangan dicari
Terima Kasih kepada juri yang menyokong diri ini...
Ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee





16 comments:

Syima Syaz said...

bestnyeeeee......comel gileeee!!!

congratz u...nak tgk hp tuuu
cepat buat wassup..

Hunny Kitty said...

haaa..nanti i buat wassap ye..ye...huuuuuu...takoot2 nak pakai sayang...~

Gadis said...

wahhh..
seronoknyerrr...
gembira jeee rase..

comel hp tu..
nnti review hp tu tau

Hunny Kitty said...

gadis - insyaAllah

♥ ROS ♥ said...

rezeki tu kak..bestnyer..sesuai dgn blog :P

FARYN said...

benci hello kitty.. hahahaahaa

cepat wassap aku pakai hp baru..

onie said...

kfineeeee,jeles,haha :D

Nini Mohd said...

tahniah!
bestnye menang fon hello kitty. ;)

http://ninimohd.blogspot.com

Linda Yusoff said...

omgggggg patutlaa dh boleh wassap. ini rupanya cerita di sebalik

Hunny Kitty said...

@Ros - alhamdulillah

Hunny Kitty said...

@vin - aku sumpah ko minat hello kitty!!!!

Hunny Kitty said...

@onie - jgn la jelesssss huuu~

Hunny Kitty said...

@nini - trimas :)

Hunny Kitty said...

@PSL - syukur sgt... ai bukan banyak budget pun nak beli henpon canggih

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

bestnya!! tahniah sya. =)

ALoNa CintamaniszLite said...

tahniah, rezeki tu...

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...