Monday, December 24, 2012

:: Wajihah Rashid: Giveaway Time! ::



Skin and Body Mini Set
( i want this! i want this! oh yeah~)




DIY Box in Box







tujuan contest:


Tuan Tanah nask kasik hadiah kat mereka yang bertuah sebab mengikuti perkembangan hidupnya

Syarat-syaratnya : 



1. Like official page Blogspot Wajihah Rashid.
"Done"
2. jadi follower official blog Wajihah Rashid dan blogshop DoubleYouSmile(DYS) Store.
sebab ape kena jadi follower untuk 2 blog ni? sebab blog WR yg anjurkan Giveaway ni dan hadiah DIY Box in Box ni adalah dicilok daripada blogshop DYS Store. simple je kan?  kalau nak follow Twitter pun, optional. :)
"Done"

3. buat satu entri bertajuk Wajihah Rashid: Giveaway Time! :)
sama ada korang pilih hadiah Skin and Body Mini Set atau DIY Box in Box 
sebab korang dilarang untuk bersifat tamak kerana tamak adalah sahabat syaitanirojimmmmmm. ringkas tapi bermakna. :)
"Saya memilih untuk memenangi hadiah giveaway yang set Skin & Body mini set tu sebabnya...nak aim bedak pixy tu terutamanya sebab bedak ku dah nak habis! jejejjeje"

4. pilih mana-mana entri dalam blog ni dan tulis sebab kenapa anda suka entri tersebut.

"ohhh...saya suka entry yg nih --> 
Wajihah Rashid: Giveaway Time! :) sebab? leh menang giveaway!! hehehehe"

5. tag 4 orang bloggers atau mana-mana yang anda rasa sesuai join contest ni. terbuka sama ada blogger lelaki dan perempuan. :)

a) Izzati Ghafur
b) Miss Rynn
c) Kak Alona
d) Fazliana Yusof

e) Vin
f) Death Luver


6. penyertaan hanya sekali sahaja. tinggalkan link entri Tuan tanah kat bahagian komen supaya senang untuk diterjah ke blog korang.



***********



hanya 2 orang pemenang akan dipilih sebab hadiah ada 2 je dan admin baru habis belajar dan takde pendapatan yang mabeles untuk bagi hadiah banyak-banyak. tapi admin takde pun mintak sponsor hadiah dengan sape-sape sebab hadiah giveaway ni ikhlas dari hati. cewahhhhh :'D



TARIKH TUTUP PENYERTAAN: 12 JANUARI 2013

1 comment:

InaYusoff said...

arghhh....kene tag orang yang malas nak buat neh..
insyaALLAH..
kalau rajin kita buat!..

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...