Friday, December 14, 2012

:: Hot From The Oven : Aku sangkut dalam lif!!! ::




Masa : 1500-1520
Tempat : Dalam Lif  Tempat Kerja
Headcount : 17pax
Kejadian : Lif Sangkut!!!!

Kaki gigil2 lagik ni akibat panjat tangga dari tingkat 6 sampai tingkat 15, tak ditambah ngan kejadian yg tak disangka-sangka = sangkut dalam lif dalam 20 minit!!!!
Mujur sangkut ngan member...kalao tak mati kutu jugak dalam lif tu lama-lama!!

Ceritanya..lepas makan ai ngan nana pun nak naik opis la...dah la dalam 6 lif, satu je yg berfungsi...
bila lif yg berfungsi tu sampai G .. kitaorg pun naik la..ai sebelom naik tu cakap kat nana "jangan ni jugak sangkut kang sudah la...memang balik turun tangga jawapnya"

hamekkk!!! 
last-last memang sangkut dalam LIF kekdahnya! haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~

maka dengan kerosakkan yang berlaku , semua lif pun tak boleh digunakan lagi.... T_T
tu je la nak citer...nak makan ni..lapar!

Eh lupa lak nak cerita sebelom lif tu sangkut...lif tu naik dari G ke tingkat 5... zuuuusssssssssssssss menjunam jatuh ke tingkat 1... lepas tu naik balik pai tingkat 10 ......zussssssssssssssssssssssssss jatuh ke tingkat 6 n tersangkut kat situ...sampai brader kat sebelah aku dah berpeluh22222...ngan phone tak de signal lagik...nasib baik ada sorang lagik brader ada signal hpnya...itupun nak dapatkan bantuan banyak pulak tanya... hayyaa!


4 comments:

cha said...

erk so brp lama u dalam tu? huu kalau i dh cmane la haha

ZE said...

Lorrr...
Mesti berpeluh2dalam tu kan..
Pernah mengalami situasi sama...
Tak suka tak suka...huhuhu...

ZE said...

Lorrr...
Mesti berpeluh2dalam tu kan..
Pernah mengalami situasi sama...
Tak suka tak suka...huhuhu...

ZE said...

Lorrr...
Mesti berpeluh2dalam tu kan..
Pernah mengalami situasi sama...
Tak suka tak suka...huhuhu...

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...