Thursday, February 23, 2012

:: Review : Jemari Spa ::

Kawasan : ok. dekat ngan rumah - danau kota (atas restoran Zubaidah)
Suasana : sangat menenangkan
Pekerja : peramah sangat-sangat
Rawatan : sangat berpuas hati sebab di terangkan banyak perkara dan teliti sungguh adik yang memfacialkan muka ai tu buat kije dia!
Harga : Sebab beli kupon kat Milk-A-Deal so murah la..pakej lain pun nampak affordable jugaklah..tapi bridal pakej dia SANGAT MURAH ok!
rating : 4/5

Facebook : Jemari Spa House & Beauty

Enjoy the pic yg sempat snap


sebelah Restoran Zubaidah, Danau Kota


Jemari Spa


Kawasan Menunggu



Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

4 comments:

Cik Zimie said...

naperlah i tak duk area kl.cambest je spa ni.huhu and banyak choice tak macam tempat i. btw i tengok muka u dekat gambar emcee tu baru perasan yang skrg u memang dah kurus!!! hope berat u cpt2 naik ye.moga selera makan bertambah hehe

Hunny Kitty said...

mmg best spa nih..pekerja ramah2 semua..pakej bridal baru RM299 tak silap ai...head to toe tau!

ai turun 5kg zimie..sedeh tak??

fitria said...

kitty. spa ni lelaki boleh berspa x?

Hunny Kitty said...

tak boleh...spa ni untuk aweks sahaja...kalao nak spa lelaki ada satu spa kat kota damansara tak silap

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...