Tuesday, February 21, 2012

:: Review - Henna ::




ini lak HENNA last kopek....trimas to abang Henna kat Masjid India..terbaik la..memula nak buat henna ayu raudah....tapi nak cepat nyer pasal cakap tak pe la.... :P



ini kedainya..dekat ngan tangga Putra LRT Masjid Jamek



ini abang yg lukis henna











tapi tak sangka lak...masa nak bayar henna nih...my brotha ckp 'tak pe ..biar aku yg bayar...' lepas tu dia sambung lagik...'apsal tak lukis inai tu mcm ayu raudah tuh???' chaittt sungguh mana la nak tau dia nak blanjo?!!!! haihhhhhh~





Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

9 comments:

.:shura shushi:. said...

Harga?? Dekat kaki tak buat eh

Shakina Farhan said...

wah..1st time tau ade abg henna kat masjid india..biasa aunty2 india kan..kina pun buat kat masjid india..suke part mcm gelang tu..

Hunny Kitty said...

shura sangat murah ok.. RM5 satu side..kaki pun dia buat...

Hunny Kitty said...

kina - dia mmg dah lama kat situ..turun je tangga putra lrt jalan depan skit sampai tmpt org jual kuih2 beberapa tapak lepas tu je

Hunny Kitty said...

shura - pernah tgk dia lukis inai yg mcm ayu raudahnyer mmg cun tapi yg tu design dia tak silap RM10 satu side kot..

cha said...

total brp u? kaki buat sekali ke?

tp kan cantikkkkkkkkkkkk sangat :D

aNis LeMoN aBu said...

cantik! :)

Hunny Kitty said...

cha = total henna ai? RM20!! hahahahah tak buat kaki..hubby tak bagi~ abang tu ada banyak design dari yg tak crowded sampai yg crowded..pilih je..ai tak suke crowded sangat

Hunny Kitty said...

anis - trimas

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...