Thursday, May 27, 2010

:: Kenapa? ::


Dear All,
Sejak dua menjak ni aku tak tau kenapa orang berebut nak suruh aku masuk otoshow....aku ni dah la busy.
otoshow lak memanjang kene time aku OUT-OF-'OFFICE'!!!! Aku memang la nak join...tapi kalao aku tak boleh nak join nak wat cenggane????
Contohnya...minggu ni 2 otoshow aku disuruh attend.
1. 28/5/2010 - Stadium Alor Setar sempena hari belia peringkat negeri Kedah.
2. 30/5/2010 - Otoshow kat Klang

dua dua aku tak dapat hadir sebab aku nak kene pegi fitting baju kawen aku kat perak....maka dengan itu harap maaflah walaupon aku tingin bebeno nak pegi.

Next month?? bulan JUNE?!!!

1. 6/6/2010 - aku diarahkan pegi Telok Intan aku tak leh pegi sebab mengenangkan Anan kawen
2. 12/6/2010 - sekali lagi aku disuruh pegi otoshow kat sg petani - aku tak leh pegi sebab Mr & Mrs MP nyer resepsi on 12+13 June
3. 19/6/2010 - Otoshow MSU kat Shah Alam lak....hadeh la derang ni mementang la aku ni RARE dan satu3 nya awek yg ske masuk otoshow...derang panggel lagik. Aku tak leh pegi la!!!! hadoiii!!!!!!!!!!!! Kali ni aku kene attend kenduri Anan kat Kuantan lak..member baik aku lebeh penting dari Otoshow ok....!

Minggu selepas selepas itu aku amatlah busy dengan kenduri kendara kawan kawan yang rapat dengan aku termasuklah si Firfy&Emilia...jugak tak lupe..Ms Zill&Shafiq yang bakal memenuhi jadual bulan July aku.
Awal bulan Ogos aku dah terikat dengan kontrak kumpul dana untuk beli yg mana aku kene organize konvoi amal yg akan menjelajah Utara Tanah Melayu.
Lepas tu dah bulan puasa...aku kene rehat.
Bulan raya pon aku tight sangat sangat dah..aku tak leh amik cuti pon....
Lepas tu bulan 11 aku dah mula akan sebuk hal nak kawen aku lak........
Lagipon skang ni hormon aku hari3 tak stabil....hari3 aku nak marah..hari3 aku nak gado ngan incik Pinky...
AKu tak tau KENAPA?!



Wednesday, May 26, 2010

:: Dua tiga menjak ::


Dua tiga menjak ni aku tak berapa nak sehat......
Dua tiga menjak ni aku dah jarang dapat jumpa kawan kawan..sebab aku tengah training jadik ISTERI yang hebat dan baik!!! Hahahahhahaa..
Dua tiga menjak ni aku jatuh cinta...
Dua tiga menjak ni sejak sejak SHAHIR menang AF aku bertambah happy [harus kew?]
Dua tiga menjak ni aku asyik kene pegi kenduri kawen orang di sana sini...termasuk hujung minggu ni...dan minggu minggu seterusnya sampailah ke minggu yang bertarikh : 10 August 2010.
Maafkan aku kiranya aku teramat sebuk.....tugas kat ospis dan luar ospis menanti aku......
Hm.....................
hmmmmm................
Aku pon dah jadik badget3 ayu skang nih!!! hak hak hak.....





Monday, May 24, 2010

:: Aku ada Kamu ::

Di kala ku kehilangan
Di dalam kegelapan
Kau suluhkan sinar petunjuk
Di kala ku kesedihan
Kau ukirkan senyuman
Dengan penuh sabar memujuk

Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Di kala aku tak pasti
Kau tampil dengan berani
Membimbing agar lebih yakin
Dan bila hidup penuh soalan
Kau berikan jawapan
Melengkap semua kekurangan





Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Tidak mungkin diri ini mampu hidup tanpa doronganmu
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Wednesday, May 19, 2010

:: Best Lagu ni ::

Di dalam hatimu
T’lah aku temukan
Arti kebahagian
Bersama dirimu
Aku merasa berarti

Sanggupkah dirimu
Untuk bertahan
Hingga waktu tak berjalan

Mencintaiku
Walau bintangku tak terang


Cintailah aku sepenuh hati
Sesungguhnya aku
Tak ingin kau pergi
Takkan mampu ku hadapi dunia ini

Betapa hidupku takkan pernah sama
Bila kau tinggalkan ku
Tetaplah disini saling memiliki
Selama-lamanya

Tiada arti semua bila kau pergi
Genggamlah tangganku dan peluklah diriku
Saatku jatuh nanti menangis sepi

Cintailah aku sepenuh hati
Sesungguhnya aku
Tak ingin kau pergi
Cintailah aku sepenuh hati
Tak ingin kau pergi
Takkan mampu ku hadapi dunia ini
Tiada arti semua bila kau pergi

:: MC MC MC ::



Dah tiga minggu berturut turut aku asyik MC....bermula dari kaki terpeleot....sampai la sakit mata+demam+sakit tekak+seseme+batuk...
macam macam penyakit keluar sejak bertunang nih....sampaikan incik Pinky sendiri pelik kenapa aku asyik tak sehat je.
Ahad lepas aku sebuk dengan aktiviti aku kat Sepang.
Join autoshow yang aku tak menang pon akibat sosek sosek ada internal problem. Lantak derang la. bukan 1st time aku pegi judge tak adil!!!!
Yang penting aku happy........minggu ni ada autoshow kat alor setar. Malas nak pegi. Nak berehat.
Bilik aku tak berkemas....dah macam hape dah rupa!!! SEMAK aku!!!!!!
Lagipon minggu ni aku nak tengok konserto terakhir AF8!!!
Go go go Ustat Shahir!!!


Bersama ini aku sertakan sneak peak apa yg berlaku sepanjang Autoshow kat Sepang last weekend....jangan jelous!!!!!













Friday, May 14, 2010

:: buduh! ::

buduh sungguh budak kastemer sebis hong leong bank tu!! aku dah kata dah....aku betul..ko cakap aku salah...kan aku dah p hamuk kat kaunter....tak pasal je...skang terkedek3 tepon aku balik cakap aku terlebeh bayar..skang BAK DUIT AKU BALIK!!!!! sebelom aku email CEO ko lak..

Wednesday, May 12, 2010

:: Seminggu Sudah ::

Diam tak diam dah seminggu jugaklah aku jadik tunangan orang. So far?? Syukur....belom ada apa apa kejadian tak dingin kecuali..penyakit dari badan aku keluar dengan jayanya....setakat ni dah 4 kali aku mc dalam masa hampir 2minggu dan aku dah habis dekat 500 semata mata untuk merawat penyakit3 aku.......hujung minggu ni ada ada 3 appointment ngan doktor....

1. Fisio
2. Dental
3. Urine Test

tak tau berapa lagik mau habis.........

dan so far..aku amat bahagia dengan Incik Pinky!

Wednesday, May 5, 2010

:: My E-Day Kitty Pinky Day ::



Hantaran for HIM



Cincin for HIM






 Antara barang Hantaran Tema : HELLO KITTY+PINK+Bunga2






untuk gambar gambar yang lebeh melampaui batas...sila ke FB ai okkay....ciom skitttttttttttttttttttttt...~

Tuesday, May 4, 2010

:: Semoga Abadi ::


Semoga pernderitaan aku selama ini berakhir..............Amin~

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...