Wednesday, September 15, 2010

:: CONTEST : Pengantin & Handphone ::



Aku sebenarnya MALAS skit la nak buat kije hari ni...aku seronok lak tengok gambar udang..sotong....seronok gak kalau berbuka esok main masak-masak!!!
Ye lah...sebagai seorang wanita bekerjaya..aku ni hujung minggu je full taime di dapur sebelehnya PART-TIME only lah..ekekekek
Sedang aku meneropong2 udang dan sotong di laut..aku ternampak gambar ni...ape cerr kan? aku pon bacalah...Oh contest rupanya....hik3 .. "Contest Pengantin & Handphone" lak turr..
aku yang gatal jari ni pon tak pikir panjang..terus je masuk!!! Selammmmmmm..macam menang kan?! tapi aku harus menang! Aku musti konpident! Hehehehe..kali ke dua aku mempertaruhkan muka aku yang comel ni masuk contest online ni...saje je.....lalalallalalala ..
Maka dengan itu.....


Sila KLIK pada Gambar DI ATAS untuk maklumat lebeh lanjut

dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim..
Ai dengan bestnya mendaftarkan diri masuk ke dalam ..
CONTEST Pengantin dan TelefonTangan!

Jawapan kepada soalan yang diberikan :

1. Aku buat kontes ni sempena apa??
Sempena Hari Lahir & Ulangtahun Perkahwinan yg bakal menjelang esok bertarikh 18.08.10

2. apakah nama timangan pasangan aku???
abgnakkal

3. senaraikan blog² aku dan pasangan aku..(hint...ade 4 semua nya :wink:)

i) http://cikbedahlaser.blogspot.com/
ii) http://cikbedahcontest.blogspot.com/
iii) http://abgnakkal.blogspot.com/
iv) http://msrpictures.blogspot.com/

Syarat-Syarat Penyertaan..

1. Jawab 3 Soalan yang aku berikan. Buat satu entri khas. - Udah

2. Upload satu (1) gambar anda di mana anda sedang menggunakan
handphone/telofon rumah/public phone/walkie talkie - Udah

3. jadi follower http://cikbedahlaser.blogspot.com dan add blog aku
dalam bloglist korang (ni utk korang taw update terbaru..lepas drpd tempoh ni...nk delete...delete la...) - Udah

4. Copy banner di atas dan letak dalam entry korang serta sidebar
kemudian linkkan. (utk aku tahu korang join contest aku) - Udah

5. Jangan lupa link kan aku kat entry korang ekkk... - Udah

6. lepas dah setel semua... tinggalkan komen di entry ni..
beserta dengan link entry korang tadi. - Udah

7. Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 180810 (18 Ogos 2010 jam1808) - HOH?

8. sebarang pertukaran infomasi akan diberitahu dari masa ke semasa..- YO LAHHH

9. Pemilihan pemenang akan dibuat oleh juri-juri tak pro kami...
(rahsia...takut ade sogokan..hahahahah) - BAIKKKKKKKKKKK

10. 3 pemenang akan dipilih...hadiah...belum pasti lagi... hahahahahah - nak ferari buleh? ekekkeke


TARIKH DILANJUTKAN SEHINGGA 16 SEPT 2010 - YESSS la sebab tu ai menyibuk nak masuk!


Tuan tuan dan puan puan serta makhluk alam sekalian ku persembahkan gambarku yang dilakonkan oleh aku sendirik..



Ske tak?? ske tak??
ske laaa ske laaaaaaaaaa
PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

aku actually tak tau nak letak gambar yg mana cos ada several shots yg aku berkepitkepitan dengan henpon.....aku ske seni...so i guess i choose this one on my kesenian side la....
ape ape pon GUD GIRL and GUD LUCK to Myself!!

muah muahhhh
xoxo,
Hunny!

7 comments:

Hamzah Ian said...

fuhyoo.. seyes cun... kete ko kaler pink lagi la cun.. seyes

Dia.Honey said...

keta mmg kaler pink mehh

cik Nemo said...

cantek!

Hamzah Ian said...

..

Dia.Honey said...

cik nemo : ekekekekek trimas
hamzah : tettttttttttt???

AbgNakkal said...

pelali xdpt jek...

pelalo loche buley la kot... yg 3 ketul tu udah... ahahhaha ;)

Dia.Honey said...

3 ketul????? 30 tak leh ke

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...