Friday, September 25, 2009

:: OBSESSED!!! ::

Ade setan OBSESSED dengan aku!!!

TOLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONG!!!!!!

dok giler nak kawen ngan aku!
nak bertunang ngan aku bagai!
cakap berapa ribu aku nak boleh bagi!
cakap dia anak buah menteri besar negeri ---------------
cakap dia ade restoran!!!
belikan aku rantai!!!

dan terbukti...semalam masa aku dan gang aku jumpe dia cerita RESTORAN itu adalah SUPER TIPOOOOO...adekah dia cube nak JEKPOTTT aku?!!!!!

babehhh hari ni tak sudah2 lagi dok merayu2 kat aku walaupon aku dah maki dia!!!

obsessed sial!




I was like, why are you so obsessed with me?

So Oh Oh So Ohhh
Will the real MC please step to the mic?
MC- You need an MC, place to be
MC the MC

All up in the blogs
Say we met at the bar
When I don’t even know who you are
Say we up in your house
Sayin’ I’m up in your car
But you in LA and I’m out at Jermaine’s

I’m up in the A- you’re so so lame
And no on here even mentions your name
It must be the weed, it must be the E
Cuz you be poppin, hood, you get it poppin’

Ooh boy why you so obsessed with me?
Boy I want to know- lyin’ that you’re sexin me
When everybody knows it’s clear that you’re upset with me
Ohh finally found a girl that you couldn’t impress
Last man on the earth- still couldn’t get this

You’re delusional, you’re delusional
Boy you’re losing your mind
It’s confusin yo, you’re confused you know
Why you wasting your time?
Got you all fired up with your Napoleon complex
See right through you like you’re bathin’ in windex
[ Mariah Carey Lyrics are found on www.songlyrics.com ]

Ooh Ohh Ohh boy why you so obsessed with me?
And all the ladies sing, all the girls sing
Soo Oohhhh Soo Oohh Obsessed

You on your job, you hatin’ hard
Ain’t gon feed you, I'ma’ let you starve
Graspin’ for air I’m ventilation
You out of breath, hope you ain’t waitin
Tellin’ the world how much you miss me
But we never were so why you trippin’
You a mom and pop, I’m a corporation
I’m the press conference, you a conversation

Ooh boy why you so obsessed with me?
Boy I want to know- lyin’ that you’re sexin me
When everybody knows it’s clear that you’re upset with me
Ohh finally found a girl that you couldn’t impress
Last man on the earth- still couldn’t get this

You’re delusional, you’re delusional
Boy you’re losing your mind
It’s confusin yo, you’re confused you know
Why you wasting your time?
Got you all fired up with your Napoleon complex
See right through you like you’re bathin’ in windex

Ooh Ohh Ohh boy why you so obsessed with me?
And all the ladies sing, all the girls sing
Soo Oohhhh Soo Oohh Obsessed

Saturday, September 5, 2009

:: 5 September 2009 ::

Special day to ME
Supposed to be all about ME!!
Biasenyer EVERY single year at this DATE aku akan hilangkan diri kecuali dari FAMILY dan Zaff ...

but this year something happen between me and Zaff so i guess i have to seek for replacement.
Memula ingat tonite later nak g nonton movie secara SOLO...tapi tetibe muh sis in law ajak g bershopping di waktu malam pula...
kawan kawan yang lain dah sebuk mencari...WTF!! not yet 5 September meh!!!!

Vin pulak telah bertindak bijak dengan mengOFFERkan aku seswatu yang mengiurkan..wuwuwuuwuwuwuwuwu TRIMAS to Vin maka dengan itu secara rasminya aku akan menghilangkan diri bersama Vin. Lokasi?!

Biarlah rahsia....wakakkakakakkaka

Rancangan asal adalah aku sebenarnya nak ke luar dari KL...nak pegi somewhere yang bakal tenangkan hati aku..

Mr Dimple?
Nampak gayanya dia akan break his own promise to me...
as i said earlier to DJ this evening....skang aku dah sampai tahap TAK PERCAYAkan LELAKI....my my my.....ERK!!!!

So.......
Hmm....
Bye?!


Waktu entry ini di Post aku kemungkinan besar sedang berrambubaramburamba dengan Vin.....

Friday, September 4, 2009

:: Cinta Pertama ::

Cinta pertama......
Terpanggil aku untuk mencoret di sini. Bukan apa ada seseorang yang layak di panggil adik mengadu hal. dia tak boleh lupakan si dia.
Mereka berdua masih bersekolah tapi rak nak bercinta.
aku memberikan dia nasehat secara percuma.
Cinta pertama aku....
Waktu itu di semester 2. Si dia?
Si dia seorang yang mempunyai ketinggian 177cm.
Berat : 66kg
Berkulit cerah. Anak kacukan melayu cina. Mempunyai tahap EGO yang tinggi setinggi tuannya.
Dia ini pada asalnya adalah seorang 'musuh' di dalam kelas. Aku adalah seorang insan yang sentiasa mahu bersaing dengan dia ni terutama
di dalam kelas Bahasa Inggeris.
Aku tak pernah suka dengan dia. TAK PERNAH ok! Not my type kinda GUY.
Aku minat dengan kawan baik dia - BINJAI.
Sampailah satu hari dalam kelas statistik. Aku tengah kelam kabut time tu nak berlari ke kelas BISNES MATH sebab tertinggal barang.
aku duduk depan BINJAI - saje je nak menggatal
Tetibe masa kat hujung kelas BINJAI panggil aku. Ewah ewah ewahhhhh berbunga bunga hati ni.
"Ermmm..awak nak nombor telefon boleh? Senang nanti kalau ada aapa apa assignment nak tanya"
Tanpa segan silu dan banyak tanya. Aku terus bagi.
BINJAI sebuk menulis si mamat tu pulak sebuk meninjau.
Sebelom aku blah ..aku cakap kat BINJAI 'call me..' dengan senyuman gatal aku.

Maka dari hari itu aku mula la 'sewel' sampaikan ke outdoor activity aku ni dok la peratikan dia. FAKTA : ade sekali tu BINJAI anyamkan aku sarung ketupat
sebab aku cakap aku tak reti buat..dia ajar tapi aku tak reti reti jugak...last last dia buat satu khas untuk aku. Aku masih simpan lagi sarung ketupat tu pai skang!!!

Ok..sambung citer. Aku ni tunggu punya tunguuuuuuu tungguuuu tungggguuuuu tunggggguuuuuuuuuuu tapi BINJAI tak tepon tepon jugak.
dua minggu berlalu. Pada satu malam yang indah....
Telefon ALCATEL aku berbunyi...nombor tak dikenali. Aku angkat.
"Hello....." aku yang cakap nih
"Ermmmm...hai...tengah buat apa?"
"Tengok TV..."
Maka perbualan budak budak aku pun bermula. Aku tak tanya pun dia siapa badget BINJAI je.
Esoknyer pegi kelas tersengih sengih macam orang gila!
Tetibe si Mamat tu datang kat aku.
"Malam ni pegi pasar malam ngan aku nak?"
"Eh apsal lak aku nak kene pegi pasar malam dengan ko?"
"La..semalam aku tepon ko cakap ok je..."
"Erk...." aku kaget. Machiiiiiiiiiiiiiiiii....dia ke yang call aku malam tadik??
"Aku sibuk...nanti la..."

Dengan pantas dan tangkasnya aku mendapatkan kawan baik aku Batman dan Pida. Mati la aku!! mati la aku!!!!
Dan hari itu adalah hari malang bagi aku bila lecturer aku telah memasangkan aku dengan dia dalam satu project.
Malam itu..mamat telefon lagi. Aku buat endah tak endah.
Lama lama aku tak buleh lari jugak. Tah cenggane aku terbukak hati nak pegi pasar malam sri gombak dengan dia lepas kitaorang melepak kat Shareezma.
Zaman budak budak memang kelakar.
Leh tak mamat ni tanya kat aku..aku nak kapel ngan dia ke tidak. Terasa macam nak muntah tapi ku tahan jebat!
"Ko bagi aku dalam 2minggu leh tak aku nak fikir" apasal dua minggu aku pon tak pasti
Masa nak balik buleh pulak mamat ni menjerit dari tepi jalan raya 'I LOVE YOU!!!'
ape dia ingat ni citer yang Azhar Sulaiman belakon tu ke ape???

Aku sebenarnya tak de hati nak kapel ngan dia....tapi tak tau nak cakap cenggane. Aku teruskan kehidupan aje.
Sampailah satu hari dia buat benda yang mengejutkan.
Masa tu aku tengah berseronok dalam kedai alat tulis. Tiba tiba Pida dok siku siku aku bagi signal Mamat tu datang.
"good morning.." aku dengar dia sapa aku. Aku pun tolehlah!!!
Punya terkejut aku di buatnya!!!!
WTF?!!!!!!
Aku pandang Pida. Pida sengih. Aku pandang Bat dia pun sengih.
Mana dia tau?!!!!
Ni sah kawan kawan aku punya mulut nih!!!!
Mamat tadi menyegih nyegih dengan kepalanya yang dah botak!!!!

dan hari seterusnya aku telah disuprise dengan bunga..kad..coklat...teddy bear...dan macam macam lagi.
Lama lama dari tak suka jadik suka....

Lama woo kitaorg bercinta dekat 5tahun jugak la..last last..HANCUR!!!
Ye la masing masing dah besar. Dia pun dah kenal erti FLIRTING.
Setahun setengah jugak aku makan hati.
Tapi akhirnya aku sedar akan potensi diri aku dan aku move on!!!
Dan kini aku bersyukur aku tak jadi kawen dengan dia....sebab what goes around confirm la comes around!!!
Kusss semangat kalau jadik aku tak tau la berapa ramai tentera aku sekarang!!!
Fuh!!!!! bersyukur sangat sangat....
and pai sekarang mak dia masih suka sama aku!!
Lalalalallalalalalalaaaaaaa


Selamat hari raya Mama!!!

WARNING : Jangan main mainkan perasaan orang balasannya kita tak tau bila!

Tuesday, September 1, 2009

:: ARGGGGGGGGGGGGGHHH INSOMNIA ::

Ahad...
Aku dapat jemputan berbuka puasa oleh seorang teman lama. Kami agak rapat satu ketika dahulu sehingga sesuatu berlaku antara dia dan seorang lagi kawan baik aku dan kami tidak lagi rapat seperti dahulu.

Jika tidak memikirkan sambutan ulang tahun tunangannya...yang merupakan teman baik aku juga satu ketika dulu...aku tak datang punyer.

Bertempat di Bagan Lalang yang dah nampak cantik berbanding tahun lepas....Aku rasa happy dapat tengok SUNSET yang dah lama aku tak nikmati. Aku sebenarnya pergi bersama-sama gang gang aku. Selepas acara memotong kek selesai...nak tau kami ke mana? Kami yang seramai 6 orang pecahan dari 30 orang asalnya terus bergegas ke Port Dickson. Shopping seluar bunga bunga...makan ais krim..jalan tepi pantai...dan makan besar kat restoran JOM MAKAN!!! Memang layan!!!

Menu :

Siakap 3 rasa
Kangkung Ikan Masin
Kailan Ikan Masin
Sup Ekor
Sup Perut
Telur Dadar
Daging Masak Merah
ayam BBQ (yang di bekalkan oleh Mr Zax)
Ikan Tenggiri Masak Lemak
Daging Masak Kicap
Kacang Buncis Goreng


Ni semua menu makan untuk 6 orang!!!!!
hahahahhaha mcm giler!!!!!

Selepas bersuka ria tak berapa sangat di malam kemerdekaan Malaysia...
kami pulang ke Kuala Lumpur pada jam 0300....
Aku tido sampai kul 1000
Bagun tak tau nak buat ape..tengok TV sepanjang hari...dalam pala otak aku tau ada sesuatu yang menganggu aku.
Malam aku ke Secret Recipe....memborong Kek pula...
Makan beramai ramai dengan mak ayah dan adik adik aku...
Lepas dari tu aku masuk tido jam 2330..tapi aku tak dapat tido sampai pagi..

ARGGGGGGGGGGGGGHHH INSOMNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...