Tuesday, September 1, 2009

:: ARGGGGGGGGGGGGGHHH INSOMNIA ::

Ahad...
Aku dapat jemputan berbuka puasa oleh seorang teman lama. Kami agak rapat satu ketika dahulu sehingga sesuatu berlaku antara dia dan seorang lagi kawan baik aku dan kami tidak lagi rapat seperti dahulu.

Jika tidak memikirkan sambutan ulang tahun tunangannya...yang merupakan teman baik aku juga satu ketika dulu...aku tak datang punyer.

Bertempat di Bagan Lalang yang dah nampak cantik berbanding tahun lepas....Aku rasa happy dapat tengok SUNSET yang dah lama aku tak nikmati. Aku sebenarnya pergi bersama-sama gang gang aku. Selepas acara memotong kek selesai...nak tau kami ke mana? Kami yang seramai 6 orang pecahan dari 30 orang asalnya terus bergegas ke Port Dickson. Shopping seluar bunga bunga...makan ais krim..jalan tepi pantai...dan makan besar kat restoran JOM MAKAN!!! Memang layan!!!

Menu :

Siakap 3 rasa
Kangkung Ikan Masin
Kailan Ikan Masin
Sup Ekor
Sup Perut
Telur Dadar
Daging Masak Merah
ayam BBQ (yang di bekalkan oleh Mr Zax)
Ikan Tenggiri Masak Lemak
Daging Masak Kicap
Kacang Buncis Goreng


Ni semua menu makan untuk 6 orang!!!!!
hahahahhaha mcm giler!!!!!

Selepas bersuka ria tak berapa sangat di malam kemerdekaan Malaysia...
kami pulang ke Kuala Lumpur pada jam 0300....
Aku tido sampai kul 1000
Bagun tak tau nak buat ape..tengok TV sepanjang hari...dalam pala otak aku tau ada sesuatu yang menganggu aku.
Malam aku ke Secret Recipe....memborong Kek pula...
Makan beramai ramai dengan mak ayah dan adik adik aku...
Lepas dari tu aku masuk tido jam 2330..tapi aku tak dapat tido sampai pagi..

ARGGGGGGGGGGGGGHHH INSOMNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comments:

F A R Y N said...

lenkali bawak aku...ahahhaa

Dia.Honey said...

bawak ko jadahnyer......malas memanjang......lagipon aku naik keta org

Ivy Metaga said...

wahhh..bnyknya makanan utk 6 org, bole tahan...bagus2..makan selagi boleh hehhe

Dia.Honey said...

berbuka sekalik bersahur la ivy.. :P

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...