Monday, February 11, 2019

:: Siapa Nopal? ::


Lama rasanya tak bersiaran atas sebab ai busy sangat-sangat lepas attend event Super Kcar Mega Gathering kat MAEPS Serdang 2.2.2019 hari tu.



So....meh nak recap sikit apa yang berlaku sepanjang 2.2.2019-10.2.2019.
Later-later ai boleh bercerita!









lebih kurang macam tu la perjalanannya sekitar cuti sekolah hari tu.
Memandangkan Mimi dah start sekolah, kalau nak jalan-jalan kena ikut jadual dia lah.

Ok..selebihnya biar ai karang dulu ya~

p palang s : Siapa si Nopal yang korang kecoh-kecoh tu?
Maaflah, ai ni AJL-33 pun tengok kat YouTube Live sebab Tonton tak leh tengok kat negara yang ai pergi.








watermark

No comments:

Top Post