Tuesday, November 18, 2014

:: WE Hotel @ Sansabai, Patong, Phuket ::


Nama Hotel : WE Hotel
Kawasan : Sansabai
Address: 179/88-94 Phangmuang Saikor Road, Kathu, Phuket Patong Beach 83150, Thailand
Phone:+66 76 343 255
Swimming Pool : YES, Rooftop
Breakfast : YES
Walking distance : Patong Beach - 10 minutes
                   Juncyelon Mall - 5 minutes
                   Bangla Road - 5 minutes


Berbekalkan RM178 kami menginap di WE Hotel @ Sansabai selama 3hari 2malam. Hotel ini adalah antara hotel yang startegik kedudukannya. Walking distance 5-10minit ke pantai patong, Bangla Road, Juncyelon Mall dsb.









Tempat ni tak bising sangat sebab dia tidak terletak dalam Bangla Road yang penuh dengan pub dan club. Ok sangat kalau bawak anak-anak. Cumanya swimming pool derang hanya untuk orang dewasa.



Tempat urut, sewa motor dan tuktuk turun bawah je dah ada. Makanan halal jugak ada disekitar hotel ni tapi harga mahal sikit la berbanding dengan kedai makan di kawasan masjid.



ATM machine serta money changer jugak banyak disekitar hotel.

Pekerja mereka sangat peramah walaupun hanya 4-5 orang je yang mahir berbahasa inggeris. Room service superb. Panggil je terus datang. Internet laju. Breakfast juga disediakan.



Bilik dikemas setiap hari walaupun tak suruh!

Apa lagi nak cerita pasal hotel ni ek? Hurmm...macam tak de je. Yang penting out of 5stars i give them 4. Sebab bilik tak bercarpet. Tu je! Hehehehehhe




watermark

1 comment:

Norhizatul shakila bt Adnan said...

assalam..nk tnya breakfast kt situ halal ke?

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...