Tuesday, April 1, 2014

:: GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME ::


Ok, buat sape2 yang nak join tu, sila ikut arahan ini yea.. 
a.) Follow Blog Tengkubutang WAJIB!!
b.) Copy dan Save Banner diatas dalam entri penyertaan korang, WAJIB!!
c.) Jangan lupa.. Link kan Banner tersebut ke Entri Giveaway ini.. WAJIB!!
d.) Follow blog sponsor, Like Fanpage Sponsor, Add FB Sponsor, Follow Instagram Sponsor WAJIB!!
e.) letak link url penyertaan korang kat bawah komen entri ni.. ingat, pastikan link tu OK yea!WAJIB!!

FOLLOW BLOG (WAJIB!!)
16.) Ct Aman 17.) Syamimi Saad 18.) Afiqah Nu'aimi 19.) Yana Afi 20.) Jaslina Murni

FOLLOW INSTAGRAM
 (wajib bagi yg ada akaun IG okeh!) 

LIKE FANPAGE / ADD FB (WAJIB!!)

klik SINI
       Share gambar ini di wall FB korang
   
Note dari Tuan Tanah : Sorry sebab banyak syarat nak kena LIKE/FOLLOW.. tapi berbaloi kot dengan hadiah yang bakal korang menangi.. heeeee.. best hadiahnya.. klu penganjur leh join, teman pun nak join gak tauu.. kekekeke..

Note lagi : teman sengaja buat Nombor2 tu supaya korang leh catit sampai mana korang follow/Like sebab mungkin ada yang akan buat sikit2.. so, nombor2 tu menyenangkan korang gak la kan.. hee.. betui takk?

Note yang paling last : Saja teman buat LIKE Fanpage / Add FB tu macam tu, tak guna klik2 mcm orang buat tu, sebab selalu ada error kalau camtu.. baik terus klik link n terus LIKE kat Fanpage sponsor tu terus kan!? heee.. 

HADIAH SEMUA BERDASARKAN RANDOM.ORG .. 
SENARAI PESERTA (akan di update)

TARIKH TAMAT : 15 APRIL 2014
Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

1 comment:

Inlove -wanda said...

Hei ,Salam perkenalan . Jom Join ~~
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/mini-giveaway-kcolly-by-syiera-firdaus.html
Kcolly x 1 pemenang,Perla Coffee x 1 pemenang
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/awesome-giveaway-part-2.html (9mei)

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...