Wednesday, September 18, 2013

:: Review - Mother, Baby & Kids Expo September 2013 ::


14-16 September 2013
Mother Baby Kids Expo @ PWTC

Nak kata tak best tak jugak nak kata best pun tak. Well, expo kali ni tak berapa banyak booth yang ada kalau booth diaper tu ada HUGGIES je.

Yang best orang tak berapa nak ramai, samada tengah bulan or ramai balik kampung sebab cuti panjang.

So let's enjoy the nanhado pic sebab camera tak canggih n amik gambar sambil dukung mimi....


ni masa nak p...trimas to aunty Nida for the shoe ya~



pintu nak masuk leh nampak TT nyer booth


floor plan


antara booth yg paling org serbu anakku & disney




Sweetie baby ni jual stroller/carrier/playpen etc lagi murah dari MyDear


actually i p pun nak temankan my bff beli brg2 dia...memang puas hati la dia dapat semua barang kat sini!


mimi suka main dalam play pen ni...


antara kedai baju baby/kids yg ok la


and..ni agak menyedihkan 90% of sales person kat booth SPECTRA is 0 knowledge! Bila tanya semua tak pasti/tak tau lepas tu terus handover the customer flyers suh baca. Bila tanya lagi kalut tak berapa nak pasti segala info...



ni pintu belakang expo

ai punya la mencari mana nursing room..rupa2nya depa letak kat luar/belakang expo rupanya.




boleh la dari tak de. Ini rupa dalam nursing room


..and rupa2nya ada tempat untuk budak2 berjimba jimbo...kalau tau awal2 leh suh mimi n incik pinky lepak kat sini tak payah nak follow ai sangat kat dalam expo tuh


banyak jugak hasil tangkapan. hari tu tapi yang penting my M2B bff puas hati..hehehee


ok pegi pakai kasut lain balik pakai kasut lain...hadoi la budak nih!

tu je la sekian!






Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

1 comment:

~YUN~ said...

penah pegi skali kat pwtc,xbest langsung...xmo g dah,hehehe

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...