Tuesday, September 24, 2013

:: Misteri - Lot Banglo Tinggal Di Zoo View Part 1 ::


Assalamualaikum n salam sejahtera uolls...
Hari tu saya dan incik Pinky berkesempatan melawat 'tapak kejadian' tanah runtuh di Bukit Antarabangsa
mungkin ramai diantara kita masih ingat akan kejadian terbabit.

Sayang sungguh rumah yang cantik ini ditinggalkan begitu sahaja akibat pergerakan tanah yang berlaku dikawasan ini...

let's enjoy the picture




kawasan balkoni


entrance bahagian atas rumah


view dari dalam rumah



ni view dari balkano rumah, uolls boleh nampak tinggalan rumah di bahagian bawah...kat kawasan yang kosong tu tak silap once ada rumah tapi dah tertimbus dek tanah



biasala..kalau rumah dah tinggal memang akan ada je manusia yang sumbangkan hasil seni


ini master bedroom ye


pokok pun dah jadi sebahagian dari rumah ini

tunggu my next entry..i akan bawak u jauh kedalam rumah ini lagi....sekian!




Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

5 comments:

JunAina said...

Beraninya dok pi mengintai2 kat situ!

puteri airyn said...

Nampak macam seram je kawasan ni..

Faisal Awiengs said...

salam cik kitty
thx for drop by on my blog,
berkaitan dengan suggestion yg cik kitty ckp,mcm interesting je,sbb dah dkat ngan highland tower,n saya pernah pergi area sini mase 2009 tp time tu saya n group saya xtau apa2 cerita yg seram kat area sini,so if xkberatan,leh x cik kitty bagi alamat or location/cordinate yg tepat untuk saya sampai kat sini?leh reply kat blog saya 8-)

ALoNa CintamaniszLite said...

oo..ini citernya..
tp tak best laa..sbb takde citer penampakan, ngee..

oo..dh ajak team seekers ye..

yg pasti...mimi tak ikut masa gi sini, kan??

SyimaSyaz said...

wan dah pergi tempat ni n highland tower.. dia cakap takde apa2 pun.hehe... kalau i... cabut lah ape tunggu...hahaha

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...