Wednesday, October 31, 2012

:: Kerja...kerja ::


Assalamualaikum n hai!!
Sejak jadik mama ni semakin susah nak berblogging...lemaklum la..sebuk jaga anak. Ni minggu ke dua bekerja. Most of the time, hati dirumah jasad je kat ospis. T_T

Segar lagi hari pertama menjejakkan kaki kat opis nih....tak berapa nak ada mood buat kije. Semangat nak 'menoreh' untuk mimi. Sampai je waktu balik berkejar p parking, semangat nak merembat nak sampai awal kat rumah nak bagi hasil tuaian kat mimi hahahhaahha....sekali...
KERETA TAK BOLEH START!!!!!! ahhhhhhhhhhhhhh punggah!!!!
Telefon Incik Pinky suh datang to the rescue...last2 sampai rumah kul 730 ....waaaaaaaaaaaaaaa..demmmit betul la!

sampai je rumah...terus peluk ciom mimi..rindu kot nak dengar ketawa dia..dengar bebelan dia. Dia lak kalut je nak df ngan mama dia..hahahhaha haih la anakku~

Tak tau nak story apa sebenarnya.....kisah air mata di wad NICU pun belom cerita lagi kan? hehheheh tak pe la nanti2 la...erm itu je catatan untuk hari ini...babai!

No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...