Thursday, April 12, 2012

:: Breast Pump - Philips AVENT Manual Breast Pump Kit ::







nak BELI or TAK BELI??? any pendapat from mommies yg pakai breast pump manual?
Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

9 comments:

yUmIe said...

u dh ade electric pump ke?u keje better ade.then this 1 if u nk beli ok gak.wt standby or 2nd breastpump..boleh gne kt umh or mayb g mne2 u malas nk bw yg electric ke kn..:)

~lonelyna~ said...

kalau u seorang yang penyabar dan mempunyai banyak masa, ok kot...memang penat sikit pakai manual..

Hunny Kitty said...

yumie - baru decide nak beli..belom beli pun lagik..hehhehehe ngat nk beli yg manual dulu...tp tu la kompius2 lagi

lyna - tu la tahap kepenatan tu yg tak diketahui lagik tu

jiejie said...

yang electric mahal. if u nak pinjam i gor spectra 3. electric punya.. u can use first sementara i belum nk pakai lagi :)

Hunny Kitty said...

spectra 3 mcm bestkan? member sebelah meja ni pakai...senyap pun senyap...tapi tu la ngat nak beli manual dulu...u nak kasik ke ai pinjam..aiyyoooo..malula gg.. T_T

jiejie said...

bole je i bagi pinjam dulu sebab i belum nak pakai lagik. huhu... i belum nak tambah anak lagi :p
if nak bagtau coz weekend 21.4 ni i nak g umah baba

Hunny Kitty said...

heheeh malunyerrrrr........ok2 weekend balik umh baba ek? ada party buih untuk u tak nih? :D

jiejie said...

hehee.. party buih x da la mi.. maybe ari sabtu malam or ahad pagi i g jumpa u okeh :)

tak yah nak malu sangat la ok.. u tu luar dalam i dah tengok.harharhar

Hunny Kitty said...

ok nnt anything u buzz ai ok.....ye la ye la tak malu la...T_T

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...