Friday, July 30, 2010


Semalam dalam Putra aku terdengar lagu nih....terasa macam dah lama giler tak dengar......ekekekkekkek sekali sekala layan best gak..

si dia lak kat rumah sebuk menyiapkan projek tapak kaki kucen untuk keta aku....awwwwwwwww














Thursday, July 29, 2010

:: Yang Mana Lawa?? ::

Malam tadik...tak de kije...sambil layan bosan lepas tengok Caroline


ngan Toy Story 2









buat la benda nih :











Glak sendiri dowh..tengok!!! hahahahhaha...macam cantik je semua!! =P

:: Gadoh lagik!! ::





sikit sikit nak gado....sikit sikit nak gado...BOSAN la cenggini BEB!!!


Wednesday, July 28, 2010

:: OMG ::


Pagi-pagi buta tadik aku terima SMS dari adik aku...cakap juru makeup aku dan familynya terlibat dalam xcident.
Dan ayahnya meninggal dunia.....dan yang lain parah.
Aku rasa teruk xcident nih. Aku belom dapat cerita penuh dari adik aku lagik masih tunggu lagik berita.....lepas satu satu dia kene duga..
Hmmm..

Al-Fatihah...



:: Sangat Babi! ::

ARGHHHH!!!
BABI betul!! gaduh lagik!!
macam cibai la!!
ni yang buat aku hangen nih!!
kang aku cakap JANTAN semua sama marah! memang marah pon!
Aku tak cakap sama...buat peel sama pulak! tak ke sama je tuh?!
Aku benci LELAKI EGO!! macam SIAL!

Tuesday, July 27, 2010

:: Hmm... ::

Aku pon tak tau kenapa lately aku suka sangat gadoh ngan dia...HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Tuesday, July 20, 2010

:: Kita ditakdirkan...::



Ku tak tahu mengapa
Tiba-tiba sahaja
Di dalam hati ini sering rindu padamu
Ingin kumeluahkan, tak berdaya

Ku tahu engkau jua
Sangat sayang padaku
Kaupun sering merindu
Bila tidak bertemu ternyata kau dan aku
Punya rasa...

Kau dan aku sudah ditakdirkan bertemu
Dan tiba-tiba kita jatuh cinta
Ini semua sudah suratan ilahi
Dan kita harus tabah hadapi kenyataan

Biar... apapun terjadi
Aku... harap engkau tabah...
Menerimaku sebagai teman barumu
Semoga kita saling sayang, bahagia...

Usahlah engkau pergi
Semadi di hatiku
Masih menyayangimu, oh sayangku...
Bila sehari tak jumpa, aku rindu...





Seharian mendengar lagu ni...teringat kisah kisah member member sekeliling. Heeeee nak gelak pon ade kadang kadang.
Jodoh adalah satu yang sangat MISTERI sebenarnya.
Walaupon jauh sampai kutub mencari 'si dia' kita tak tau slash takkan menyangka kiranya yang dicari cari selama ni ADA BETUL BETUL DEPAN MATA!
Siapa sangka? Jodoh pertemuan ALLAH dah tentukan....kalao 'terkene' dengan jiran sebelah rumah sekalipon...siapa nak tau kan????
Dulu dulu duluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu zaman mak ayah jodohkan anak....
tak lama lepas tu cari jodoh dalam majalah lak....URTV ke... Majalah Siswa ke...Majalah Bintang Kecil ke...kan?
lepas dari tu zaman berkenal kenalan kat bus stop..ngorat ngorat kat Lot 10...sungei wang....
Dari zaman Friendster...Myspace...sampailah bertemu jodoh dalam Facebook (macam aii awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!)
Tak de siapa sangka pun....mungkin dia jugak teman sekelas kita kat skolah dulu yang suke baling2 pemadam GETAH ada muka power rangers kat kita!!!!
Entah entah dia adalah adik/adik ipar/sepupu/sepapat/ kepada bestfriend kita sendiri.....siapa yang tau...betul tak????

Maka dengan itu.....janganlah merungut kalau kita tak kawen kawen tak de bf/gf sampai skang....
kepada yang dah ada GF/BF/tunang/wife/hubby ...jangan lak siasiakan derang........hargai setiap saat dan bersyukur bahawasanya kita ada seseorang yang sayangkan kita.

Apa apapun yang berlaku dalam hidup kita dah tertulis ....
Dan kita semua Ditakdirkan Jatuh Cinta ... tak hari ini....esok....tak esok...lusa mungkin.....yang pastinya kita semua pasti jatuh cinta!

Sekian, Trimas!

Doaku : Semoga Allah memberi kebahagiaan kepada kita semua sampai Syurga...Amin~


Love isn't love unless it is expressed; caring isn't caring unless the other person knows;sharing isn't sharing unless the other person is included..and how bout you?

Monday, July 19, 2010

:: Tahniah : Mr Muja & Mrs Muja ::



Setelah sekian lama menyimpan rahsia dari kawan kawan (walaupon kawan kawan SEBENARNYA tahu).
akhirnya derang berdua nih pon telah bertunang. Aku yang mengikuti rombongan meminang pada Ahad, 18 July 2010 dari KL-Jasin dengan merasa happynya telah melaksanakan tugas 1st car aku dengan baik.
Kelakar betul derang ni...jauh pusing2 dunia carik BF/GF last orang yg selama 4tahun ni depan mata jugak.....jadik JODOHnya!!!!
Anyways..TAHNIAH to both of 'em.
Kalo derang still nak rahsia-rahsia jugak....aku tak tau la!










Friday, July 16, 2010

:: Aku busy ::

sejak sejak cuti skolah pai skang hujung minggu aku teramatlah BUSY...
minggu lepas Mr Firfy nikah...
minggu ni Miss Muja + Mr Fendodol lak bertunang <-------------- kes tak sangka+klaka ni
minggu depan kenduri belah Mr Firfy..
lepas tu aku ada show off kat KL Tower
minggu satu lagik konvoi jelajah Malaysia lak......
lepas tu bulan puasa.....
lepas tu aku busy nak kawen...busy kan aku??

Vin : kenduri ko bile?

Thursday, July 15, 2010

the end

NO MOOD TODAY..

-THE END-

Wednesday, July 14, 2010

yikes!

busy dan bosan!!! YIKES!

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...