Monday, January 22, 2018

:: Makeup by Mimie Romyza ::


Hujung minggu lepas berkesempatan merasa air tangan kak Mimie Romyza nyatanya even lepas 8 tahun kenal dan merasa sentuhan beliau masih lagi POWER!

Tema makeup kali ni adalah makeup SIMPLE. Yet, nampak WOW! Bukan ai yang kata, tapi kawan-kawan ai yang kata.

So kalau korang nak merasa hasil tangan kak Mimie Romyza, boleh pergi stalk Instagram or FB beliau : Mimie Romyza

PopLook,Mimpi Kita banyak lagi la butik yang famous-famous memang pakai khidmat Kak Mimie nih tau!

Dia leh je nak makeup Nikah,resepsi,dinner, saja-saja..namakan dia pasti boleh!




yang shawl hitam tu lepas 4 jam..nampak tak masih 'sedap' di pandang.
hahahahahahah


watermark

No comments:

Top Post