Thursday, August 4, 2016

:: Hypertension Type 1 ::

Assalamualaikum & Hi olls.
Hadoila....ai nak mintak maaf sesangat. Bukan tak nak update blog tapi kerja ai tersangatlah melambak2 bak lori pemunggahan sampah sarap yang tidak berasing. T_T

Hahahahha boleh tak bayangan blog tak update cenggitu? Isk isk isk.
Projek mega kat opis ni ai sorang yang buat sampaikan kalau sakit pun kena datang kecuali meninggal dunia. Nampak tak betapa ai tak de (or company nih) "work life balance". Terpaksa bawak kerja balik rumah adalah satu perkara yang teramatlah menyedihkan hati ai sebabnya kat rumah dah la kena bergelut dengan anak-anak dan tu ditokok dengan kerja opis nih.



[[ kerja yang dibawa balik rumah = unacceptable tapi..................]]

Maaflah entry kali ni jadi entry luahan hati. Serius ai sangat stress sampai kan BP ai naik n doktor pun sound. Mana tak nya? 133/88 ..sipi lagi nak hypertension type 1 tau!

Tengok list benda yang sepatutnya update dah makin berjela. Nak taip best2 pun ala-ala rasa macam tak berapa nak ada mood disitu sebab LETIH.

Oklah nak sambung buat kerja yang takkan habis ni. Kbai!





[[ai perlukan percutian dan ketengan..oh Samui...oh oh oh ]]


watermark


1 comment:

Bella Jamal said...

Janganla rajin sgt kak oiii.g holiday kay

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...