Thursday, February 18, 2016

:: Bunga Raya Pink ::




Ni pokok bunga raya dekat rumah....asalnya memang sentiasa berbunga putih tapi tetiba ada pulak keluar yang warna PINK....satu pokok 2 warna bunga...SUKA!!




watermark

3 comments:

Nabila Syifa said...

pokok bunga ni kacuk ye

Hunny Kitty said...

setahu saya tak

Umyecig Cikang said...

Ya rumah saya pun ada pokok bunga raya putih dan tiba2 keluar satu yg warna pink. Pokoknya memang bunga raya putih dan tak pernah kacuk. Saya survey google dan jumpa laman ni dan sekarang saya tak rasa pelik lagi sebab bukan pokok saya seorang je yang jadi macam tu. Satu pokok ada dua warna bunga tanpa dikacukkan.

Top Post