Friday, April 16, 2010

:: Masa Lalu ::

Pagi tadi aku berSMS berduyunan bersama cuzn Lee ku yang satu tuh......dia dah engaged around 1 month back but still dia masih sama macam dulu - PLAYER!
And oh well....tetibe aku rasa macam aku rindukan masa lalu aku.....masa BERJIMBA JIMBO tak hengat malam atau siang ... normal atau HIGH bla bla bla..........

Minggu ni lak Mr Robin rajin kuar lunch ngan aku...katanya naks uh aku carikan pasangan hidup untuk dia..and i already recomended Qaseh to him..and aku tengok it went well .....hopefully kali ni Robin tak kene jekpott lagi la!!!!!

AG pulak dah enggaged jugak 3-4 months back! Itu kata Robin and AG not anymore with the band!!! He was terminated without any notice...!!!! Kesian AG!!! Tak pe...kita team up buat band lain..maukah?!!! Hahahhahaha....

Fero tak sudah sudah suh aku join his band pulak...halamakkkkkk....payah payah payah...

Hmm....as for my good fren Missy Lela..she change a lot lepas balik dari Mekah. Terasa macam pelik sikit perangai dia..but a GOOD way pelik. I dunno about her lovelife anymore because dia tak nak bercakap pasalnya dah....dia dah engaged for like almost 3 years rasanya....but her man masih lagi mintak masa...aku rasa mesti dia dah bosan.

As for Miss Cattz and Nizam...derang dah breakUP...shocking!!! but true...Nizam nak seyes but Cattz i dun think she's ready for the commitment...dats y derang putus!!

My BFA?? Emie? Dah ada new gurlfren...she cute and sweet..happy for him too!!!

Hmm..what about Jet?? Dia??? Gurls come and go....dunno why..........

Mr MP and Mrs MP will get married soon..lega hati dengar!!!
I guess most of us have a good and great life now, and i pray that My Vin soon akan kawen .. kalao sebelom aku pon tak pe...aku tak kesah!! ekekekeke....

Hmm..........rindu kat semua...rindu kat semua benda....rindunya.....serindu rindunya......
...and as for me????????????

2 comments:

F A R Y N said...

yg penting..ko kawen dulu dari aku..


ahaahahhaaha

Dia.Honey said...

ehhhhhh tak semestinyaaaaa

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...