Monday, January 12, 2015

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com




Ingat lasi masa memula kenal www.bubblynotes.com bila ternampak senarai mereka yang view blog kat nuffnang ai.....ai pun membalas belekkan blog. Comel sebab pink. Tak sangka pulak owner pun mak-mak rupanya...hehehehehe. Lepas dari tu selalu-selalu singgah jugak la blog Puan Farah nih...dia pun kadang-kadang adalah jugak ziarah blog ai......

Maka sebagai tanda sokongan ai kat u Puan Farah...ai jemput diri ai join GA ni...hehehehe

Keep on the big smile on ya face!

watermark

7 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join dan support, all the best, jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  2. Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
    Jom join contest mudah mommy irra

    ReplyDelete
  3. Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
    Jom join contest mudah mommy irra

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. datang jenguk dari segmen yang sama!! :)

    ReplyDelete
  6. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, singgah sini sambil follow :)

    ReplyDelete

komen yang murni-murni sudah, selebihnya SPAM!

Top Post