Saturday, September 13, 2014

:: CABARAN 30 HARI: HARI 10 : Apa yang ada dalam handbag anda ::


Ingat lagi pernah buat entry ni satu masa dahulu, terasa macam siaran ulangan pulak.

ini ENTRY tahun 2011. Klik Sini

Rasanya macam tak banyak berubah apa yang ada dalam handbag ai....

dan ini yang terlatest...



harap anda jangan terkejut melihat isi beg tangan ai ok....hahahahhahahaha























Meh ai citer satu per satu ye~

1. Handbag

2. Shopping Bag yang boleh dilipat-lipat ini dalah penting kerana kita tak tau masa kita keluar kita terbershopping atau tidak atau kita perlu menggunakannya.

3. Purse - purse kena la bawak betul tak?

4. Hand Cream/Body Cream - untuk kegunaan terutama lepas basuh tangan

5. Baju Spare Anak - YES! Sejak beranak ni ini memang penting untuk masa-masa kecederaan

6. Pampers - Juga untuk masa kecederaan

7. Power Bank - oh sangat penting untuk mengecas semula phone yang ada terutama time travel

8. SwissArmy Knife - Jangan di tanya kenapa ai bawak benda cenggini dalam handbag ai, kerana bagi ai tools ini sangatlah penting. Mungkin kita jarang nak pakai...tapi in case of any emergency ia sangat berguna.

9. Spana 10/12 - Yes, ai sentiasa ada spana kenit ni dalam handbag ai sebab ia juga sangat berguna walaupun kebarangkalian menggunakkannya adalah kecil.

10. Mascara - untuk touch up touch up

11. Eye Liner - untuk touch up touch up

12. Sikat - untuk touch up touch up

13. Lipstick - untuk touch up touch up

14. Compact Powder - untuk touch up touch up

15. Wet Tissue - Banyak kegunaannya tau..

16. Ubat Selsema - Sebab ai kadang2 selalu terkena selsema secara tiba-tiba so kena bawak la

17. Mainan Mimi - kalau tak bawak 1 mainan....jenuh la ai nanti..budak-budak, pepaham la ye.

18. Tiada di dalam gambar - Hand Sanitizer,mini perfume,pen




so itulah antara barang yang ada dalam my handbag......mungkin ia boleh bertambah mengikut saiz bag dan faktor usia.....hehehheheheheh kbai!


watermark

6 comments:

  1. Hammer? Adoii spannar la syima...hehehhee

    ReplyDelete
  2. Yang lain sume ok cuma spana tu je rasa mcm pelik sikit hehe..salam kenal dari eamy,kk sabah.

    ReplyDelete
  3. wahhh banyaknya hello kitty..
    comelnya huuuu :DDD

    ReplyDelete
  4. Okayy... spana tu sgt interesting... biasanya guna utk ape tu?...

    ReplyDelete
  5. syim : hahahhah hammer tu melampau sangat

    eamy : tak pelik la bagi ai

    eyqa : trimas trimas

    hasnieda : kegunaan spana tu adalah membuka nat dekat mana-mana bahagian kereta....

    bpb : yup..benar

    ReplyDelete

komen yang murni-murni sudah, selebihnya SPAM!

Top Post