Wednesday, June 30, 2021

:: Hampir Satu Keluarga Terkena Jangkitan Covid-19 ::

Assalamualaikum & hi,
Dear all... my husband telah dibawa ke red zone, Sungai Buloh (dari maeps) kerana oksigen dalam badan mengalami kemerosotan. Minta jasa baik kawan2 untuk doakan keadaan suami saya kembali pulih ya. Trimas.
covid ni real la... kot konspirasi sekali pun ia tetap REAL! please jaga diri ya semua.
xoxo,
Syahoney..
UPDATE :
24/6/2021 (1100) - Husband dalam keadaan stabil di wad Sungai Buloh. Masih memerlukan bantuan pernafasan.
24/6/2021 (1145) - Ayah saya pula dipindahkan ke Hospital Serdang. Masih menunggu update.
26/6/2021 : mak masih ditahan di maeps, doktor nak pastikan virus dalam badan betul2 lemah baru boleh release
26/6/2021 : husband keadaan stabil. tapi xboleh lepas oxygen machine tu. drip dah off
26/6/2021 : ayah stabil dalam pemantauan di hospital serdang. Alhamdulillah....
27/6/2021 : Husband pagi ni kena tido meniarap..katanya dada terlampau sesak. hang in there! kuatkan semangat!
28/6/2021 : Alhamdulillah.... hari ni ai & mimi dapat surat pelepasan dari KKM. mail still on oxygen sebab oxygen sampai 93% je. Ayah masih di Serdang & Mak masih di Maeps.
29/6/2021 : Hari ni p buat swab test untuk Bidadari.. result dalam 3 hari. Moga negative la resultnya.
30/6/2021 : Alhamdulillah.. mak dah discharge dari Maeps.
DOAKAN KAMI SEMUA SIHAT SEPERTI SEDIAKALA. Dan semoga Allah hapuskan covid 19 dari atas muka bumi ini dan lindungi kita semua.


watermark

No comments:

Post a Comment

komen yang murni-murni sudah, selebihnya SPAM!

Top Post