Wednesday, July 15, 2020

:: Review Makan - Kaw Kaw x Stiq ::



Terletak di Oasis Bandar Utama PJ, this time ai nak belanja uolls gambar makan-makan di Kaw Kaw Stiq.

Kesedapan: 9/10
Location : 8/10
Harga : 7/10
Preparation Time : 6/10
Ambience : 8.5/10

Kalau korang pernah dengar Kaw Kaw burger yang pernah famous satu ketika dulu...inilah adik beradiknya. Kaw Kaw Stiq. Dekat kedai makan ni serve makanan WESTERN yang
pasti takkan menghampakan tekak korang. Bukan setakat kambing,lembu, ayam....SALMON pun ada!
Masa ai pergi makan kat sini ai pergi dengan kawan-kawan ai.

Kitaorg pilih menu untuk makan 2-4orang (yang mana leh makan up to 6 sebenarnya).
Menu pilihan adalah Godfather & 10 tower. Amendenya tu?
Godfather ni dalam dia ada LAMBSHANK, ada Beef striplion dengan seekor ayam selain dihidang dengan keledek bakar & sayur2 lain.
Tower 10 pulak ialah burger setinggi-tinggi alam yang diapit dengan fries yang SEDAP!

Harga korang boleh tengok dalam gambar menu yang ai kepilkan ye.
Well...puas hatilah datang makan kat sini. Seronok makan ramai-ramai sebenarnya!
Dah la tak nak bebel panjang...tengok gambar dan captionnya je lah ye!
Ok..tata!























watermark

No comments:

Post a Comment

komen yang murni-murni sudah, selebihnya SPAM!

Top Post