Friday, April 12, 2019

:: Review - Beuveu Contact Lense ::



Beuveu Contact Lense ni adalah produk dari Korea dan ianya dijual di kedai-kedai Optik.
Masa pertama kali tengok produk ni, ai sangat tertarik dengan packagingnya yang menarik sebab ai sukakan warna-warna yang macam ni terutama kotak yang pink tu!



Dan warna-warna contact lense dari Beuvue ni jugak memang menarik/cantik.

Contact lense ni jugak satu contact lense yang selesa pada mata dan tak cepat mengeringkan mata (dari pengalaman ai dah pakai dekat 2 minggu ni)

Beuveu ni adalah contact lense yang boleh dipakai selama 3 bulan (pastikan korang handle contact lense korang dengan betul, cuci bersih dan simpan di dalam bekas yang sepatutnya)

Warna yang ai pakai sekarang ni adalah Capricorn Grey - serius cantik.




Semua info yang patut korang tahu pasal contact lense ni memang tertulis pada sisi/belakang kotak.






watermark

No comments:

Post a Comment

komen yang murni-murni sudah, selebihnya SPAM!

Top Post