Tuesday, November 21, 2017

:: Review KFC Chizza ::




Semalam ternampak post dalam FB yang KFC akan keluar menu baru 21/11/2017, dek kerna KFC ni dekat dengan opis. Ai pun pergi la KFC semata-mata nak merasa enak ke tidak CHIZZA ni.

Well, ai bagi 3.5/5 star.


Dari segi rasa daging ayam - BIASA & tak berapa lembut
Topping & gravy : sama macam hawaiian pizza (ada nenas segala)
Cheese topping : Hmmm....so-so maybe sebab terlampau lama masak or api agak kuat.

Siapa suka makan pizza tapi jenis suka ratah topping, menu ni memang sesuai untuk korang.

Set A : Chizza+fries+soft drink RM11.90++
Set B : Chizza+fries+ayam seketul+soft drink RM15.90++
Ala cart : Chizza RM7.90++




Begitulah review ai kali ni..yang pasti ai tetap suka CHEWWY CHEESE..sedappppppppppppppppppppppppppppppppp!!!!!







3 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Chewy cheese tu memang best..

umi adam faris said...

Sedap Tak hehe ala-ala pizza tapi bukan kan..cesss meleleh jela kan...😂

hainom OKje said...

Baru tadi makan HK.... sedap jugaklah. Cuma tadi ambik set diakan so agak sedikit muak gitu...Rasanya kalau order coleslow mesti kurang muak

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...