Monday, November 30, 2015

:: Jurnal Si Bidadari - Day 34 to Day 60 ::


Maaf terlambat update kisah bidadari yang seorang ini BUSY telah bermula.
Nak tau apa jadi? Doa-doa kita semua dimakbulkan bila malam hari timbang berat bidadari naik ke 1.71kg. Melompat ai kegembiraan masa tu.

Dengan segeranya ke esokkan pagi ai tuntut janji ngan Doktor Lye. Dan seharian jugaklah ai menunggu segala dokumen siap. Berkali doktor tanya ai...betul ke tak nak buat follow up kat HSJ?

Doktor ni macam tak percaya je yang ai ni BUKAN orang PENANG.

Lega rasa hati bila dapat keluar dari 'kepompong'. Pantang pun berlalu begitu sahaja.
Tapi tak pe la asalkan bidadari sehat. Dan macam biasa surat follow up bebakul-bakul dibekalkan kepada ai. So, tunggu tarikh je la nak bawak bidadari ke HKL pula.





Makanya silih berganti la hari follow up bidadari dengan Kakak Mimi-nya.
Mimi pun masih lagi follow up dengan pead HKL ye la dia pun lahir kecil walaupun cukup bulan.
Terdetik banyak kali dah dalam hati ni nak berhenti kerja. Ye la kang asyik mintak cuti amik time off ulang alik HKL kang..tak memasal lak jadik BAD RECORD....khen?

Apa-apa pun cuti bersalin ai pun dah habis..nak mula kerja dah. Dalam hati risau akan bidadari yang akan dihantar ke baby sitter nanti....huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuu




watermark

Tuesday, November 17, 2015

:: Eksklusif - Anak Panda Malaysia Dipamerkan Pada Orang Ramai ::


Inilah Baby Panda Malaysia..
anak kepada Fu Wa & Feng Yi

untuk pengetahuan uolls anak panda ni akan mula dipamerkan pada orang ramai..jadi leh la pegi tengok.



trimas my brother for the pic...

watermark

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...