Tuesday, December 31, 2013

:: Real Wedding - Tahniah Mirul & Lein ::

To My adik...
TAHNIAH!
Love u both!



the card



the wedding car



the pelamin



the cake



THEM!






the walkaway



the DIY



US



the guest book corner



the KureSya




Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

Monday, December 30, 2013

:: Aqiqah Baby Bella ::






Friday, December 27, 2013

:: No Idea ::




hurm........................





Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

Wednesday, December 25, 2013

:: Resepi Anak - Jus Starwberry Oren Susu ::

Bahan-bahan :

4 biji strawberi
1 biji pisang embun masak
1/2 biji oren
50ml susu segar/susu formula

Caranya :

Blender stawberi+pisang+oren + susu.

SIAP!





Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

Thursday, December 19, 2013

:: Back to school ::






good luck to myself!

Wednesday, December 18, 2013

:: Resepi Anak - Bebola Ayam & Epal ::

Bahan-bahan :

2 sudu minyak zaitun
1 biji bawang - cincang
1 biji epal - sagat
2 dada ayam - dadukan
Sedikit daun psrsley
1 sudu mixed herb (ni boleh beli kat supermarket kat bahagian pasta)
stok ayam
50g serbuk roti
sedikit garam & lada
sedikit tepung
Minyak untuk menggoreng



Caranya :

1) Panaskan minyak zaitun dan tumis separuh dari bawang tadi. Ketepikan.
2) Perahkan sedikit jus epal dari epal yg dicingang tadi
3) Campurkan epal,ayam, bawang yg dah tumis dengan yg tak tumis, sedikit stok ayam, mixed herb masukkan dalam food processor dalam beberapa saat.
4) letak sedikit garam+pepper.
5) Sekarang boleh la bebolakan bahan-bahan tadi atau bentukkan mengikut suka uolls. Roll atas tepung dan goreng!
6) Bila dan coklat keemasan - angkat dan hidang!

**nak lagi sedap letak sedikit brokoli (fav Mimi)

SIAP!





Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

Friday, December 13, 2013

:: #throwback - TiTi a Hello Kitty 'Kancil' ::


Satu masa dulu...sebelum TiTi di lepaskan kepada orang lain.....



i was spotted driving TiTi to Taiping


Colours of Malaysia Day


Ini cerita kelakar...tourist ni satu bas tetibe turun bas semata2  nak amik gambar dengan TiTi..kureSya pun tak pernah dapat perhatian yang cenggitu...TiTi memang hebat!


mereka-mereka ini dari Taiwan


rindu jugak kat TiTi ni kadang2..tapi TiTi dah lain skang


ok..ni awek2  Jepun kat AFOS

Bukan tu saja..FATIN LIYANA pun pernah bergambar ngan TiTi ok..
KLIK SINI


Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

Thursday, December 12, 2013

:: Review Produk - HARUM MALAM ::














Sekarang mari kita lihat beberapa Tips & Khasiat yang lain HARUM MALAM ini....


















Selamat Membeli Belah dan Rasai Perbezaannya!


saya dah cuba...anda bila lagi. Bau memang harum.
Rasa ala-ala bunga ros..manis...sedap.
Tak percaya...beli satu dan cuba!






Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...