Friday, June 28, 2013

:: Makan Review - Restoran Arab - Qasar Saba ::

Tempat : Belakang Ong Tai Kim Gombak
Waktu Operasi : Pagi sampai kul 2300
Service: OK (waiter pandai cakap melayu, arab n english)
Makanan : SEDAP! paling best? BAKLAVA!!!!




ni ruang atas actually malam tu kami takluk!


mimi sebuk nak order


menu




kalau korang order air suam cenggini la sampainya


ni roti arab!


lemon juice, honeydew juice ..PURE!


kebab ayam..memang makan tak habis!


cashier yg sempat posing bila aku tala camera! gatai aihh!


ruang makan bawah







Thursday, June 27, 2013

:: Promo : Baju Raya "Roberto Cavalli", Peplum & Kurung for Sale!!! ::



Code name : Kurung Cape
Material : Matte Satin (comfy)
Available size : s to xl (Limited Pieces)

 (Blue)



(Cyan)


(Pink)

(Purple)

How to oder?
Email : s0undl4cks@gmail.com (raden)
whats app : 018-6611934 (Eyra)


Next!!!


Code name : Peplum
Material : Matte Satin (comfy)
Available size : s to xl (Limited Pieces)

(Dusty Pink)


(Grey)


(Hot Pink)


(Purple)


(Silver)


(Yellow)




How to oder?
Email : s0undl4cks@gmail.com (raden)
whats app : 018-6611934 (Eyra)

Next!!!

Code name : Kurung Ribbon
Material : Matte Satin (comfy)
Available size : s to xl (Limited Pieces)


(Blue 2)

(Blue)

(Brown)

(Dark Brown)

(Dusty Pink)

.
(Grey)

(Lumut)

(Pink)

(Purple)


(Turqoise)


Cepat-cepat order...limited pieces je nih!
Marilah tampil cantik di hari raya ini!
Love uolls!
xoxo!

How to oder?
Email : s0undl4cks@gmail.com (raden)
whats app : 018-6611934 (Eyra)




Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

Monday, June 24, 2013

:: Haze Hell! ::

Memang super haze hell..kalau macam ni la cara mereka-mereka itu membakar hutan! 
Gila!


trimas #history for the picture!

Untuk mengetahu IPU terkini sila KLIK SINI
dan semoga Allah menurunkan rahmat hujanNya..amin~


**pandangan dari opis kawan saya..hehehhehe

*bacaan IPU terkini kat KL as 1030 dah menghampiri 200....fuh!




Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

Saturday, June 22, 2013

:: Weekend Trip - Pergi Mana Pulak Ni? ::

Another trip - family weekend drive


Staying here.
ce teka kat mana? Hehehehehhee


Friday, June 21, 2013

:: Makan Review - Sri Ayutthaya ::



Sri Ayutthaya - 5star!

Makan memang sedap...must try pulut mangga...siakap stim limau...i dunno what it called tapi kangkung goreng tepung macam tu la sangat sedap...asparagus ngan ayam and tofu sizzzling memang da bomb!!!!

Layanan - superb..kena la dengan bayaran yang kita bayar. Sesuai je kalau nak berdating or nak bawak family makan.

Well...nothing much to say as this is highly recomended restaurant in KL kalau uolls nak makan thai food with a thai royal service!






ok..waiter handsome tapi tak pandai cakap melayu







Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...