Wednesday, April 28, 2010

:: Mimpi ::

Malam tadi aku mimpi minum air mata air.....aku saje je la google cari maksudnya . Dan ini yang aku jumpe :

11) bermimpi meliha mata air yang mengalir di dalam rumah, artinya nda akan mengalami musibah atau kesediahan, cemas dan tangisan yang memilukan (nasib buruk). Jika mata air yang anda lihat dalam mimpi itu cukup besar maka besar pula musibah yang akan menimpa anda;

12) bermimpi minum air dari sebuah mata air, artinya anda akan terbebas dari suatu penderitaan. Jika kadar air yang anda minum dari mimpi itu sedikit maka perubahan nasib anda ke arah yang lebih baik akan berlangsung perlahan-lahan. Jika anda minum air banyak dalam mimpi itu, aka dengan cepat perubahan akan terjadi dalam kehidupan anda;

13) bermimpi mandi di mata air mengandung makna perubahan ke arah yang lebih baik atau berakhirnya kesusahan hidup. Mimpi seperti ini mengandung arti sesuatu yang terpui, yakni misalnya jika anda dalam keadaan susah, pasti Tuhan akan melenyapkan kesusahan itu. Jika anda dirudung keceasan dan ketakutan, maka hati anda akan merasa tenang dan tersa aman. Jika anda mempunyai hutang, cepat atau lambat akan cepat dapat melunasinya, jika anda banyak dosa dan terjerumus ke perbuatan maksiat, maka anda akan mendapatkan petunjuk dan menjadi manusia yang baik-baik. Jika anda ditimpa penderitaan misalnya sakit, maka akan cepat sembuh;

Tuesday, April 27, 2010

:: Black Magic ::

AKU BENCI ORANG YANG MENGAMALKAN ILMU HITAM DIZAMAN SERBA MODEN NI!!!
AKU BENCI ORANG ORANG YANG CENGGINI!!!

APE PENDAPAT KORANG?

Friday, April 16, 2010

:: Masa Lalu ::

Pagi tadi aku berSMS berduyunan bersama cuzn Lee ku yang satu tuh......dia dah engaged around 1 month back but still dia masih sama macam dulu - PLAYER!
And oh well....tetibe aku rasa macam aku rindukan masa lalu aku.....masa BERJIMBA JIMBO tak hengat malam atau siang ... normal atau HIGH bla bla bla..........

Minggu ni lak Mr Robin rajin kuar lunch ngan aku...katanya naks uh aku carikan pasangan hidup untuk dia..and i already recomended Qaseh to him..and aku tengok it went well .....hopefully kali ni Robin tak kene jekpott lagi la!!!!!

AG pulak dah enggaged jugak 3-4 months back! Itu kata Robin and AG not anymore with the band!!! He was terminated without any notice...!!!! Kesian AG!!! Tak pe...kita team up buat band lain..maukah?!!! Hahahhahaha....

Fero tak sudah sudah suh aku join his band pulak...halamakkkkkk....payah payah payah...

Hmm....as for my good fren Missy Lela..she change a lot lepas balik dari Mekah. Terasa macam pelik sikit perangai dia..but a GOOD way pelik. I dunno about her lovelife anymore because dia tak nak bercakap pasalnya dah....dia dah engaged for like almost 3 years rasanya....but her man masih lagi mintak masa...aku rasa mesti dia dah bosan.

As for Miss Cattz and Nizam...derang dah breakUP...shocking!!! but true...Nizam nak seyes but Cattz i dun think she's ready for the commitment...dats y derang putus!!

My BFA?? Emie? Dah ada new gurlfren...she cute and sweet..happy for him too!!!

Hmm..what about Jet?? Dia??? Gurls come and go....dunno why..........

Mr MP and Mrs MP will get married soon..lega hati dengar!!!
I guess most of us have a good and great life now, and i pray that My Vin soon akan kawen .. kalao sebelom aku pon tak pe...aku tak kesah!! ekekekeke....

Hmm..........rindu kat semua...rindu kat semua benda....rindunya.....serindu rindunya......
...and as for me????????????

Monday, April 12, 2010

:: Penat ::

masih lagi dalam minggu minggu yang memenatkan sehingga menjadi mata panda......dan berat turun 3kilo!!!

GG telah membuncetkan diri dengan jayanya...aku suka tengok perot dia sebab perot aku amatlah kempis ketika ini...seronok sungguh menggelakkan bestfren aku itu!! Padan muka dia!!!!!

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...