Monday, March 29, 2010

:: Maafkan aku....::

Saya di sini dengan ikhlas ingin memohon maaf sekiranya terdapat kesilapan kesilapan teknikal atau bukan teknikal yang pernah atau TERPERNAH saya lsayakan terhadap korang korang sekalian.

saya jugak mintak maaf kerana banyak tak dapat hadir pada acara acara berJIMBAJIMBO sejak dua menjak nih.

Kepada kawan kawan yang bertunang tunangan..bernikah nikahan..berkawen kawenan...beranak anakkan...sekiranya saya tak dapat menghadirkan diri pada majlis majlis rasmi anda..saya mohon maaf jugak.

Bukan saya yang mahukan ini semua. Kehendak alam telah menentukan segalanya.
Walaupon saya tidak dapat hadir sama dalam masa yang sama menglemerkan diri saya di majlis tuan/puan, saya senantiasa mendoakan yang terbaik untuk kita semua.

Saya berharap agar pihak tuan/puan dapat memahami situasi saya kebelakangan ini.
Saya juga dengan seikhlas jiwa memohon restu dari semua pehak berkenaan/berwajib/GOV/NGO/Parti politik pembangkang dsb.


Kita hidup di dunia ini sementara sahaja. Pertemuan perpisahan JODOH ajal/MAUT semua di tangan Allah S.W.T . Kita sebagai hamba-Nya hanya mampu merancang.

Sekali lagi...diri yang comel ini ingin memohon maaf andai kata sepanjang perkenalan kita semua adalah terLASER (confim nih!!!!), terSOUND DIRECT, terMAKI, terTIPOO, terRASA HATI, dan TER TER yang lain harap diampunkan dengan SEIKHLAS JIWA RASA anda juga.
Akhir kata setiap yang HIDUP pasti akan MATI. Setiap yang datang CONFIRM akan pergi. Majulah TM untuk Malaysia!!!! (saya tak dapat BONUS pon!!!)

Saya, Hunny dengan comel dan confident mengundurkan diri (buat masa ni la)
Assalamualaikum dan Salam Hormat!!!!!

Khas untuk : BloggerTV!!!

Monday, March 22, 2010

:: Oh Sunday....::

aku suka hari semalam.....
aku suka hari ahad la....
semalam...aku tak pegi otoshow kat putrajaya.....kelmarin aku tak pegi otoshow kat sabak bernam....dulu kelmarin aku keciwakan gang3 aku show off kat UM sebab aku malas nak pegi...aku pegi tengok wayang ngan adik aku....

tapi aku tetap suka hari semalam...sekian!!!!
Nak repeat balik leh tak??
Ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Tuesday, March 16, 2010

:: Kamen Rider ::

Semalam aku berkebaya turqouise..tergelek gelek aku berjalan dengan highheels 3inch aku....yang pasti satu satunya benda menjadi tarikan orang sekeliling adalah bontot aku....- aset beb!!!!

Well..sedang aku melayan gossip kakak sepejabat aku. Satu number Celcom Berbaloi baloi ke?? muncul discreen N97 aku......whoa!!!!! Teka la sape???!
Yes....si Kamen Rider atau lebeh dikenali sebagai Mr Wong!!!!! Yupp.....dia call aku.
"Honey......where are you right now??" dia tanya
"At the office of course.....if like me at ya house?!!! Du-uh!!!!" jawap aku
"Hahahahaha..you still funny....!! This car full of kitty infront of celcom center...is this ya car?"
"Yes...why?? You stalking me???" aku tanya balik
"Hahahahaha..no la....i'm working here in Maxis.."
"Why?? Why maxis....???"
"Maxis hire my company...so i have to work there..."
"As what?? Security guard???? ahahhahahahahahhaha" hamekkkk aku mula la nak kerek!!!!!
"Hahahahha...are you trying to HINA me??"
"Nope...i'm not HINAing you...but...which maxis asshole that hired you???"
"Heyy.......my company open a small booth inside maxis la...i'm still with sfcc"
"Oh......like that maybe later i can drop by and pow u some coffee then...."
"Why not??? come la....."

Itu antara perbualan kami berdua.....so tepat kul 1600 kereta aku dah terpacak depan maxis..saja je nak tunjuk belang!!!! Wakakakkakakakaka...kami pon melepak minum..sembang3 kosong. Tak de benda sangat nak sembang pon sebab aku tak berminat....dia pon asyik tanya bila aku nak kawen. Aku lak tak sudah sudah baling bom tangan kat dia...jadik defensive!!!! Dia telan je bulat bulat sebab dia dah tau racun mulut aku cenggane.....padan muka dia! Dia dah tukar kereta rupanya dah upgrade skit dari aku...even kereta dia murah dari aku la... :P...dia sebuk tanya kat kat aku mana nak beli sport rim la...nak buat suspension la ape la itu la ini la....ape daaa JANTAN tak tau benda pasal kereta?? Hadehhhhhhhhhhhhhhh.........
Dalam pada aku jumpa dengan si Mr Wong....Incik Pinky lak merajuk...takoot aku kene ngorat katanya...hik hik hik...

Btw.....itu je citer aku smalam...mak ayah aku semua tak de..semua balik Tepeng. tinggallah aku kat KL yang indah ini........lalalallalalallalalalalallalalaaaaaa

Monday, March 8, 2010

:: Ibu Mertua ku ::

Aku barangkali masih ada kat Tepeng waktu nih..seperti yang dijanjikan... Incik Pinky ingin membawa aku bertemu dengan Mamanya...........
Tiada sebarang ulasan...tunggu sahaja aku update nanti ye.....Trimas

Sunday, March 7, 2010

:: Selamat Pagi Cinta!!!! ::

Selamat Pagi!!!!
Good morning di hari yang indah ... Hari AHAD (sila sebut macam intonasi sponge bob)
saya dah sedia!! saya dah sedia!!!!

Aku nak pegi menikmati secangkir teh masam manis masin..sambil photoshot.......besh kan???
Petang nanti..aku nak ke Tepeng..jeng jeng jeng..
wish me luck!!!!

Saturday, March 6, 2010

:: Banzai!!!! ::

Dear dairy....
ecececececececeececec.......
mungkin saat dan ketika ini aku sedang berada di dalam kereta memandu dengan had laju OUT METER menuju ke simpang pulai.....ekekekek ada konvoi panjat bukit hari ni..aku sangat la exited...sudah lama tidak membuat xtiviti cenggini...dulu masa dengan Mr Kitty....HUMPH!! hampeh..jangan harap la!!!! Apa pon tak leh buat....nak pegi sana sini?? LAGI TAK DAPEK!!!!!
Selepas membuat keputusan drastik untuk pergi jauh darinya...aku rasa life aku kembali normal...aku buleh bersuka ria...dan buat ape aku nak terutama mengqada' semua percutian aku selama nih....!!!!!
Kawan kawan club dah mula tanya mana aku hilang? aku tak hilang....aku just mengambil masa untuk bersama diri sendiri dan orang terdekat sahaja..........Mr Kitty pon dah tak contact aku lagi lepas dia cakap aku ni kawan yang buat dia macam papan skate......HALLO.....siapa yg take advantage atas siapa selama nih? Apa yang dia nak dari aku...bukan aku..tapi DUIT aku..so??? Bye bye la..bila aku dah tersedar!!!!!

So.......aku akan membuat pendakian bersama gang Banzai.....gang keta2 tebo tebabooo...aku SUKA!!!!!

Hopefully....aku akan menikmati percutian yang besh....sejuk..dingin dan damai.............

Friday, March 5, 2010

:: Di kerusi Empuk ::

Hello......
Hari ini hari F!!
saya sangat gembira tiap kali hari F datang...kerana on the next day saya buleh tido sampai petang atau membuat acara ronggengan yang tiada had....

sewaktu entry ini dipublish..saya kemungkinan BESAR berada di atas kerusi saloon yang empuk..bersama amoi comel yang mengsetkan rambut saya hampir 3 minggu lepas..ekekkekeke ape saya buat?? potong/trim rambut...wash n blow....lalalallalala saya sangat suka!!!!!!!!

saya nak potong rambut macam awek nih :





dah fringe depan seperti ini.....NO HIGHLIGHT or COLORING this time....dah bosan...banyak org kata my natural BLACK hair sangat cantik..so better stick to the ol' color!!!


Thursday, March 4, 2010

:: Hari F! ::

Tak sabar nak tunggu esok!!!! Weeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
Esok hari F!!!
saya suka hari F!!!!

Monday, March 1, 2010

:: Kehilangan ::

aku sedang kehilangan fokus!!
mungkin kerana terlalu letih hujung minggu baru baru ni...atau......sebab bos aku tak approve lagi cuti aku next week dan aku berfikir apsal OIL aku yg belum guna dalam system tulis dah guna??
Aku kene buat report...tapi mood aku tak de....
ada ZITS....ditepi hidung yang menggangu kosentrasi aku.....
adekah aku perlukan seswatu untuk halwa telinga aku?
Or it's plain MONDAY BLUEs??????

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...